Η παρουσίαση βιβλίου και οι επώνυμοι προσκεκλημένοι
Exodos

Η παρουσίαση βιβλίου και οι επώνυμοι προσκεκλημένοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, στην Πλάκα, η παρουσίαση του βιβλίου «Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστασίου Καράμπαμπα.

840501.jpg

Νικολέττα Καρρά Αναστάσης Καράμπαμπας Ιωσήφ Βεντούρας

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ταξίδεψαν στο χρόνο, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, που καταγράφει την πορεία των Ελλήνων Εβραίων και την παρουσία τους στον ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ένα βιβλίο αναφοράς, που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο μια ιστορία αιώνων που κατέληξε σε μια πρωτοφανή τραγωδία, καθώς περισσότεροι από 60.000 Έλληνες Εβραίοι, γύρω στο 86% του πληθυσμού τους, εξοντώθηκαν στο Άουσβιτς.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, η προσωπική μαρτυρία του επιζήσαντα του Ολοκαυτώματος, κ. Ιωσήφ Βεντούρα, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο!

840498.jpg

Ζωή Κρονάκη

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, ενώ τη βραδιά «έντυσε» με τα τραγούδια της η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου.

840502.jpg

Ελεονώρα Ορφανίδου Ιάκωβος Γκόγκουα Γιάννης Βίτσας Νίκος Γκέλια Αναστάσης Καράμπαμπας Σόνια Θεοδωρίδου Ιωσήφ Βεντούρας Εριφίλη Πετράκου

Ανάμεσα στους επώνυμους προσκεκλημένους ξεχωρίσαμε τους: Νικολέττα Καρρά, Νίκο Γκέλια, Ζωή Κρονάκη, Ιάκωβο Γκόγκουα, Δημήτρη Μαζιώτη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Aλέξανδρο Χούντα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved