O Bryan Adams ξαναέρχεται στην Ελλάδα!
Exodos

O Bryan Adams ξαναέρχεται στην Ελλάδα!

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών και ιδιαίτερα αγαπημένος στην Ελλάδα, ο Bryan Adams επιστρέφει στα μέρη μας για δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Τέσσερα χρόνια μετά την προηγούμενη επίσκεψή του στη χώρα μας, ο 64χρονος Καναδός σούπερ σταρ έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ στην Αθήνα και στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στο PAOK Sports Arena για δύο live που θα μοιάζουν με best of της πολύχρονης καριέρας του, J η οποία, εκτός των άλλων, χαρακτηρίζεται και από βραβείο Γκράμι.

Βίντεο από συναυλία του Bryan Adams!

https://www.instagram.com/reel/CviLgndNmvp/

Η μακρόχρονη καριέρα του τον έχει οδηγήσει σε αναρίθμητες βραβεύσεις και σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες και 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, 4 υποψηφιότητες για Golden Globe, ένα Grammy Award και 20 Juno Awards. Η πορεία του και οι μουσικές του επιλογές δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και πως το μουσικό του ταξίδι δεν έχει όρια.

Βίντεο από συναυλία του Bryan Adams!

https://www.instagram.com/reel/CxS6F90rXIg/

Μετράει 17 studio άλμπουμ και 4 νέες κυκλοφορίες το 2022 συμπεριλαμβανομένου του “So Happy It Hurts” (προτάθηκε για Grammy) και του “Pretty Woman – The Musical”. Σε αυτά προστίθενται τα Classic pt. I και pt. II, τα οποία παρουσιάζουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων hits του καλλιτέχνη, τα οποία κυκλοφόρησαν ψηφιακά (ATMOS with Platoon) και είναι διαθέσιμα και ως φυσικό προϊόν (BMG).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved