Κέλλυ Κελεκίδου: Το νέο της τραγούδι έγινε viral - Backstage εικόνες από το video clip της
Exodos

Κέλλυ Κελεκίδου: Το νέο της τραγούδι έγινε viral - Backstage εικόνες από το video clip της

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με την δυναμική δισκογραφική της επιστροφή και ξεσήκωσε με το νέο της single & music video «Τα Ίδια Λες Παντού».

Η Κέλλυ Κελεκίδου, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή μουσική διαδρομή, χάρισε στο κοινό της ένα δυνατό τσιφτετέλι, που μπήκε αμέσως στη λίστα των επιτυχιών. Τη μουσική έγραψαν ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

kellykelekidou-(4).jpg

Το «Τα Ίδια Λες Παντού», που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video, με την αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου, πάντα λαμπερή και δυναμική, να πλαισιώνεται από δυναμικές εικόνες χορού και μοναδικές χορογραφίες, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

kellykelekidou-(3).jpg

Το κομμάτι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας άκουσμα, αφού έχει ήδη σαρώσει τόσο στα ραδιόφωνα και στα club όσο και στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια στο YouTube!

kellykelekidou-(2).jpg

Ειδικά στην πλατφόρμα του TikTok έχει προκαλέσει χαμό, αφού καθημερινά γίνονται δεκάδες αναδημοσιεύσεις με τους χρήστες να έχουν αγαπήσει το τραγούδι!

Με την αγαπημένη και γεμάτη πάθος χροιά της, η Κέλλυ Κελεκίδου τραγουδά το «Τα Ίδια Λες Παντού», το πιο ξεσηκωτικό τσιφτετέλι του φετινού χειμώνα!

Δείτε το Video:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved