Η πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς! Αναστασία και Αλεξάνδρα ένωσαν τις δυνάμεις τους
Exodos

Η πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς! Αναστασία και Αλεξάνδρα ένωσαν τις δυνάμεις τους

Στην χριστουγεννιάτικη και κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα από το παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι του Palmos 96.5 η πρώτη τετραπληγική Ελληνίδα μουσικός, Αλεξάνδρα Κερλίδου, έπαιξε μουσική με τα μάτια για την πιο viral τραγουδίστρια της Ελληνικής μουσικής σκηνής, την Αναστασία στην πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς.

Ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία Αριστοτέλους από νωρίς. Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Όλοι ήθελαν να ζήσουν το θαύμα από κοντά. Και η Αναστασία και η Αλεξάνδρα Κερλίδου μας απέδειξαν ότι στη στολισμένη Αριστοτέλους συμβαίνουν θαύματα και ότι η πραγματική δύναμη κρύβεται μέσα μας.

anastasia-thessaloniki-(2).jpg

Το θαύμα έγινε πραγματικό χάρη στο Eyeharp. Ένα πρωτοποριακό σύστημα που δημιούργησε ο Έλληνας μουσικός και επιστήμονας Ζαχαρίας Βαμβακούσης και επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να παίζουν μουσική με τα μάτια.

anastasia-thessaloniki-(1).jpg

Η Αναστασία με την απίστευτη ενέργειά της και τη μοναδική παρουσία της χάρισε στο κοινό της Θεσσαλονίκης μία μοναδική συναυλία σε συνεργασία με την Golden Records και την Minos Emi /Universal , κάνοντας τον κόσμο στην κατάμεστη Αριστοτέλους να χορεύει και να τραγουδά στον παλμό της, αποδεικνύοντας γιατί είναι η πιο viral τραγουδίστρια της χρονιάς.

anastasia-thessaloniki-(3).jpg

Τη βραδιά που διοργάνωσε το ραδιόφωνο κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, ο Palmos 96.5, παρουσίασαν ο χάλκινος παραολυμπιονίκης μας και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης και η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός του Palmos 96.5 Σοφία Αποστολίδου.

Και ήταν σίγουρα η πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς. Η Αναστασία και η Αλεξάνδρα Κερλίδου απέδειξαν ότι όταν τα μάτια παίζουν μουσική τότε το θαύμα μπορεί να συμβεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved