Σπυροπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Exodos

Σπυροπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Σπάνια βραδινή έξοδο έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε charity anniversary event στον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, φορώντας ένα ασπρόμαυρο σύνολο που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα όλων. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο, περιμένει πώς και πώς να μεγαλώσει η οικογένειά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μετά και την απόκτηση του πρώτου τους γιου, του μικρού Βλάσση.

Κατερίνα Λιόλιου: Οι celebrities που την τίμησαν στην πρεμιέρα της - Sold out από το πρώτο διήμερο

Το charity anniversary event στο οποίο παρευρέθηκε έγινε για την επέτειο 20 χρόνων της επιτυχημένης πορείας του χώρου αισθητιής που έχει δημιουργήσει η γνωστή αισθητικός Χριστίνα Σαράντη η οποία περιποιείται πολλές ακόμα λαμπερές παρουσίες του τηλεοπτικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Τη μουσική επιμέλεια του party είχε o Κώστας Φραγκολιάς με επιλογές που απογείωσαν το event, ενώ η λαμπερή οικοδέσποινα έσβησε τα 20 κεράκια της λαχταριστής διώροφης τούρτας της ανάμεσα σε καλούς φίλους και συνεργάτες.

Ανάμεσά τους η Ελένη Τσολάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Mαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Κορινθίου, η Κατερίνα Στικούδη, η Βάσω Λασκαράκη και πολλές ακόμα λαμπερές παρουσίες που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το event:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved