Η απάντηση της Happy Productions & του Χανιωτάκη για τα δημοσιεύματα για τον Μάρτυρα Κατηγορίας
NDP Photo Agency
Exodos

Η απάντηση της Happy Productions & του Χανιωτάκη για τα δημοσιεύματα για τον Μάρτυρα Κατηγορίας

Τη δική τους απάντηση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Θανάση Κουρλαμπά να έχει ζητήσει την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου από την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας" έδωσαν η Happy Productions αλλά και ο σκηνοθέτης της παράστασης Νικορέστης Χανιωτάκης.

Η ανακοίνωση:

Λυπάμαι που εν μέσω πολλών σοβαρών, σκοτεινών και απάνθρωπων κοινωνικών γεγονότων -δολοφονίες, υπεύθυνοι που δεν (κατά)δικάζονται για το έγκλημα στα Τέμπη κ.α.- πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια για κάτι που σχετίζεται με την θεατρική μου οικογένεια. Μετά λύπης μου ενημερώθηκα για δημοσιεύματα, δηλώσεις παρουσιαστών και ρεπορτάζ δημοσιογράφων που κάνουν λόγο για απομάκρυνση κάποιων ηθοποιών από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» που σκηνοθετώ στο θέατρο Άνεσις.

Ο ισχυρισμός ότι εγώ κι ο παραγωγός απομακρύναμε αυτούς τους ηθοποιούς κατόπιν υπόδειξης άλλου συναδέλφου τους είναι ψευδής, ανυπόστατος και προσβλητικός προς το πρόσωπό μου.

martiras.jpg

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι εγώ ζήτησα να απομακρυνθεί ο Πολυδερόπουλος»

Ουδέποτε συνέβη η οποιαδήποτε υπόδειξη ή απαίτηση από συντελεστή του «Μάρτυρα Κατηγορίας» προς εμένα για να εκδιωχθεί κάποιος άλλος συντελεστής. Όσο για το τελευταίο ρεπορτάζ (11/4) του Νίκου Γεωργιάδη στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στον σταθμό Open που κατονομάζει συγκεκριμένο ηθοποιό ως τον άνθρωπο που με παρότρυνε να απομακρύνω δύο άλλους ηθοποιούς, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ευσταθεί και ότι βασίζεται -προφανώς- σε λανθασμένες πηγές.

Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου, έχουν αποδείξει το ήθος και την αξιοπρέπειά τους και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους. Η απόφαση να μην συνεχίσει ένας ηθοποιός στην παράσταση που σκηνοθετώ την επόμενη θεατρική περίοδο (2024/25), κι ενώ δεν είχε συμφωνήσει με τον παραγωγό να επεκτείνει το συμβόλαιό του, είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου.

Οι λόγοι σχετίζονται με δικά μου καλλιτεχνικά κριτήρια, όπως και με την προσωπική μου ηθική. Και οι οκτώ ηθοποιοί του «Μάρτυρα Κατηγορίας» έχουν συνεισφέρει στην μεγάλη επιτυχία της παράστασης και τους ευχαριστώ για την προσφορά τους.

Νικορέστης Χανιωτάκης

Διαβάστε επίσης:

Νικορέστης Χανιωτάκης: Διαψεύδει ότι ο Κουρλαμπάς ζήτησε να φύγει ο Πολυδερόπουλος από την παράσταση

Πολυδερόπουλος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που δεν τον ήθελε στον "Μάρτυρα κατηγορίας";

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved