Αγούδημος-Αζούκη: Ο έρωτας έφερε τη συγκατοίκηση
Lifestyle

Αγούδημος-Αζούκη: Ο έρωτας έφερε τη συγκατοίκηση

Παρόλο που ο εφοπλιστής Νίκος Αγούδημος και η τραγουδίστρια Ελεάννα Αζούκη είναι μαζί μόλις πέντε μήνες, πήραν ήδη την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ερωτευμένοι είναι.

Το ζευγάρι, που έχει καταφέρει να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο διάστημα είναι μαζί, θέλει πλέον να μοιράζεται και την καθημερινότητά του και έτσι αποφάσισε, σύμφωνα με τη real, να ζήσει στην εντυπωσιακή βίλα του νεαρού εφοπλιστή στη Βάρκιζα. Ήδη η όμορφη τραγουδίστρια περνάει τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας εκεί και το μόνο που απομένει είναι να μετακομίσει τα πράγματά της και να εγκατασταθεί μόνιμα για να μοιράζεται πλέον τα πάντα με τον σύντροφό της. Κάτι που θα γίνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες αφού οι δύο ερωτευμένοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση τους, η οποία δείχνει να διανύει την καλύτερή της περίοδο.
Μέχρι στιγμής ο φακός δεν έχει καταφέρει να απαθανατίσει σε κοινά ενσταντανέ το ζευγάρι, καθώς διατηρούν χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Και το έχουν καταφέρει, παρόλο που κάποιες φορές έχουν «ανεβάσει» φωτογραφίες τους στα social media. Πρόσφατα εκείνη «ανέβασε» τη φωτογραφία του αγαπημένου της γράφοντας δίπλα της My man (Ο άντρας μου). Αλλά κι εκείνος τον περασμένο Φεβρουάριο ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα κολάζ φωτογραφιών, επισημαίνοντας στο «στάτους» του πως είναι σε σχέση με την Ελεάννα. Ηταν μόλις δύο μήνες, έπειτα από το «μοιραίο» βράδυ που τους έφερε κοντά. Γνωρίστηκαν λίγες ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά, όταν εκείνος επισκέφτηκε για να διασκεδάσει το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Ελεάννα μαζί με τον Νίνο. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ματιές για να έρθουν κοντά και να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Από τότε είναι αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved