Πρίγκιπας Χάρι-Μαρία Ολυμπία: Τι δηλώνει για την σχέση τους η βασιλική οικογένεια της Ελλάδος;
Lifestyle

Πρίγκιπας Χάρι-Μαρία Ολυμπία: Τι δηλώνει για την σχέση τους η βασιλική οικογένεια της Ελλάδος;

Την επομένη της κυκλοφορίας του «New Idea» και της «Daily Mail» που ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι και την κόρη του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, ήρθε η διάψευση των φημών από το παλάτι. 

Οχι διά της επίσημης οδού αλλά μέσω διαρροής ανθρώπου που ανήκει, σύμφωνα με δημοσίευμα που φιλοξενήθηκε στη βρετανική εφημερίδα, στον στενό πυρήνα του πρίγκιπα Χάρι.

Η ανώνυμη μα αξιόπιστη, όπως παρουσιάστηκε, πηγή υπενθύμισε μάλιστα τη μακρινή συγγενική σχέση μεταξύ του Χάρι και της Μαρίας-Ολυμπίας - ο πρίγκιπας Φίλιππος Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ και παππούς του Χάρι, είναι θείος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ ο τελευταίος είναι ανάδοχος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου. Βεβαίως, όπως θα έλεγε και ο θυμόσοφος λαός, σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, οι λεπτομέρειες των μακρινών συγγενειών περισσεύουν.

Άλλωστε υπάρχει μια αόρατη γραμμή που συνδέει μεταξύ τους τα περισσότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Στο «thema people» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας και είπε: «Η βασιλική οικογένεια ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού», ήταν η απάντηση της Αλίκης Στρογγυλού, η οποία επισήμανε πως σε κάθε περίπτωση η εγκυρότητα δεν είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του εν λόγω περιοδικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved