Ο Αλβάρο με αγωγή ζητά από την Ωνάση δέκα εκατομμύρια δολάρια και την κατηγορεί για...
Lifestyle

Ο Αλβάρο με αγωγή ζητά από την Ωνάση δέκα εκατομμύρια δολάρια και την κατηγορεί για...

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο κατέθεσε αγωγή στα βραζιλιάνικα δικαστήρια σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση

Ο ιππέας ζητάει από την πρώην σύζυγό του 10.000.000 δολάρια και υποστηρίζει ότι εκείνη ευθύνεται για τις κακές επιδόσεις του σε αγώνες ιππασίας, αλλά και στα χρήματα που χάνει από χορηγούς και διακρίσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αθηνά Ωνάση του απαγόρευσε να ιππεύει άλογα που είχε αγοράσει εκείνη και εκείνος έτρεχε στους αγώνες. Αποτέλεσμα αυτού, ο Αλβάρο να τρέχει και να προπονείται με κατώτερης κατηγορίας άλογα που δεν είναι ικανά να του χαρίσουν την νίκη.

Λίγες μέρες πριν, οι δυο τους βρεθούν στις αίθουσες των ελβετικών δικαστηρίων για να λύσουν τον γάμο τους, μια νέα κόντρα έρχεται να προστεθεί στην δικαστική τους διαμάχη.

Με το άλογ «Κορνέτο Κ.» ο Βραζιλιάνος αναβάτης πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και μπορεί να μην εξασφάλισε κάποια διάκριση, ωστόσο έκλεψε τις εντυπώσεις. Η παραχώρηση του συγκεκριμένου αλόγου από την Αθηνά Ωνάση είχε θεωρηθεί τότε από πολλούς πως είχε γίνει στο πλαίσιο και μόνο της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Αμέσως μετά, όμως, φαίνεται πως τα πάντα άλλαξαν, αφού όσες φορές προσπάθησε ο Ντόντα να δει από κοντά το αγαπημένο του άλογο, βρήκε ερμητικά κλειστές τις πόρτες του ιδιόκτητου στάβλου του πρώην ζευγαριού στην Ολλανδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved