Η Βασίλισσα Ελισάβετ ξεπέρασε τον covid και πόζαρε όπως ποτέ άλλοτε – Η φωτό για τα 96α γενέθλιά της
Lifestyle

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ξεπέρασε τον covid και πόζαρε όπως ποτέ άλλοτε – Η φωτό για τα 96α γενέθλιά της

Τα 96α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ

Μετά την μάχη με τον κορονοϊό συνεχίζει ακάθεκτη τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Φέτος αποφάσισε στο πορτραίτο που δίνεται στην δημοσιότητα λόγω των γενέθλιών της να μην πρωταγωνιστεί μόνο η ίδια αφού πόζαρε πάνω σε ένα πόνι.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία δεξιά και αριστερά της βρίσκονται τα δυο αγαπημένα της άλογα, η Bybeck Nightingale και η Bybeck Katie ενώ στο βάθος μια ανθισμένη μανόλια.

Δες τη φωτό

Η 95χρονη βασίλισσα σε βιντεοκλήση που είχε πρόσφατα με μέλη του βρετανικού συστήματος υγείας – NHS, αποκάλυψε ότι η μάχη της με τον κορονοϊό της προκάλεσε απίστευτη κόπωση και εξάντληση. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια «Σε αφήνει κουρασμένο και εξαντλημένο! Αυτή η φοβερή πανδημία. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα».

«Θα είναι δύσκολο για εκείνη να βρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις, μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες, ενδεχομένως στην τελετή στον Άγιο Παύλο. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εκείνη. Δεν νομίζω ότι θα τη δούμε σε πολλές εκδηλώσεις, μάλλον θα είναι αρκετά καλά για να κάθεται και να βλέπει τα άλογα. Αλλά αυτή δεν θα είναι παντού. Φαντάζομαι πως οι βοηθοί ανησυχούν ότι αν το κοινό δεν τη βλέπει, ενδεχομένως οι άνθρωποι να νομίζουν ότι αφού εκείνη δεν θα παρευρίσκεται, δεν θα αξίζει να πάνε και αυτοί», είπε η ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved