Στο Beach Volley Event της W.I.N. Hellas ήταν όλοι εκεί
Lifestyle

Στο Beach Volley Event της W.I.N. Hellas ήταν όλοι εκεί

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το Beach Volley event της W.I.N. Hellas που διοργάνωσε η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου!

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, οι φίλες και οι φίλοι της W.I.N. Hellas συγκεντρώθηκαν στο South Club Voula και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα! «ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών!».

DSC_4214.jpg

Σαμάνθα Αποστολοπούλου ( Project Manager W.I.N. Hellas), Μάντα Παπαδάκου ( Πρόεδρος W.I.N. Hellas), Κώστας Σόμμερ

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου δήλωσε: «Σήμερα μας δίνεται μια ακόμα ευκαιρία, μέσω του αθλητισμού, να προωθήσουμε όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες, το μήνυμά μας για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς συνεχίζουμε να μετράμε γυναίκες-θύματα βίας, προβάλλει η ανάγκη για ενημέρωση και πρόληψη. Με τα έσοδα από την εκδήλωση θα χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία του νέου νομικού τμήματος του Οργανισμού που θα έχει ως διπλό στόχο τη στήριξη με κάθε μέσο των θυμάτων αλλά και την ενημέρωση των πολιτών όλης της επικράτειας».

DSC_4217.jpg

Σαμάνθα Αποστολοπούλου ( Project Manager W.I.N. Hellas) Μάντα Παπαδάκου ( Πρόεδρος W.I.N. Hellas)

Πλήθος επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και του χώρου του θεάματος έδειξαν για μια ακόμη χρονιά τη στήριξή τους στο έργο της W.I.N. Hellas ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

Ανάμεσα σ΄αυτούς οι Bαγγέλης Βλαχανδρέας (PERE UBU), Αλέξανδρος Βουγιούκας, Νικηφόρος Βυθούλκας, Στέλλα Γιαμπουρά, Σάρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Βίκυ Καραγιάννη (NAVARINO), Δημήτρης Κελεπούρης (ZAATAR), Ειρήνη Κολιδά, Κώστας Κοκκινάκης, Αντονέλλα Κουέγιαρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Μανίκας, Μιρέλα Μανιάνη, Φώτης Μπεσίκος (LEASING PLANET), Σοφία Παπαδοπούλου, Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Νίκος Παππάς, Σόφη Πασχάλη, Σπύρος Πώρος, Κλέιτον Σίλβα, Άρης Σοϊλέδης, Κώστας Σόμμερ, Γιάννης Σπαλιάρας, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Νίκος Στελλάτος, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Σάκης Ψάρρας.

Σύσσωμη έπαιξε και η οικογένεια της Προέδρου του Οργανισμού. Ορθούλα, Σύλια και Γιάννης Παπαδάκος.

Στην περιγραφή του αγώνα ήταν για μια ακόμη φορά ο εκπληκτικός sportscaster Νίκος Γκομώλης. Προπονητικό team οι Christian Vakarelis (NAVARINO), Μηνάς Κόκκορης (KOKKORIS OPTICS), Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και ο Σάκης Ψάρρας. Στη διαιτησία, Πέτρος και Νικόλαος Παπαχατζής.

Αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους απένειμαν στους συμμετέχοντες η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Παπαδάκου και η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Αναμνηστικές φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες παρέδωσαν η Πρόεδρος Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η project manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας Βασιλική Λιάφου στους εκπροσώπους των εταιριών BSB, KOKKORIS OPTICS, NAVARINO, PERE UBU, SEA JETS και SOUTH CLUB VOULA.

DSC_4164-copy-3.jpg

Σαμάνθα Αποστολοπούλου ( Project Manager W.I.N. Hellas) Μάντα Παπαδάκου ( Πρόεδρος W.I.N. Hellas), Κώστας Κοκκινάκης

Η BSB χάρισε στους συμμετέχοντες από μία τσάντα BSB που περιείχε μια πετσέτα θαλάσσης BSB. Η KOKKORIS OPTICS έδωσε δώρο σε κάθε συμμετέχοντα την IZIPIZI tote bag καθώς και τα ΙΖΙΡΙΖΙ Speed black glasses από την SPORT σειρά, που είναι ιδανικά για BEACH VOLLEY. Η ΑΒΗ προσέφερε μια Θεραπεία Hydromax IV Therapy της REVIV. Πρόκειται για τον ορό ενυδάτωσης Hydromax για αναπλήρωση των επιπέδων ενυδάτωσης του οργανισμού προσθέτοντας μέταλλα, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες, απαλλάσσοντας τον οργανισμό από το γαλακτικό οξύ και τις τοξίνες. H εταιρία ESA δώρισε σε όλους από ένα μικρό σακίδιο πλάτης με κορδόνι, ένα lanyard και ένα μπαλάκι antistress.

Το CAFÉ FEMENINO προμήθευσε όλους με παγωμένους καφέδες για να ξεδιψάσουν και H 3E με νερά και αναψυκτικά.

DSC_4401-copy-2-2-2-copy-2.jpg

Σαμάνθα Αποστολοπούλου ( Project Manager W.I.N. Hellas) Μάντα Παπαδάκου ( Πρόεδρος W.I.N. Hellas)

Χρυσοί Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρίες BSB, KOKKORIS OPTICS, NAVARINO, PERE UBU και SEA JETS.

Ασημένιοι Χορηγοί οι εταιρίες ABH, MINETTA Ασφαλιστική, CAFÉ FEMENINO, LEASING PLANET, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ, RAVAGO, ZAATAR

Υποστηρικτές 3E,BLISS PROJECTS, ESA SECURITY SOLUTIONS, KYVOS PRINT, ROYAL PTS, SOUTH CLUB VOULA, WHITE BALL, XTREME SPORTS.

Χορηγοί Επικοινωνίας οι DPG MEDIA, MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved