Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία συνέντευξη της ζωής της 22 ημέρες πριν από τον θάνατό της
Lifestyle

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία συνέντευξη της ζωής της 22 ημέρες πριν από τον θάνατό της

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουλίου και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Η γυναίκα της οποίας το όνομα θα μείνει άρρηκτα συνδεδεμένο με το κομμάτι της προσφοράς, αφήνει ένα σημαντικό έργο πίσω της.

Η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο, είχε παραχωρήσει 22 ημέρες πριν από τον θάνατό της την τελευταία συγκλονιστική συνέντευξη της ζωής της.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μίλησε στο περιοδικό Gala από καρδιάς για τον σύζυγο της, Βαρδή Βαρδινογιάννη και την πρώτη τους γνωριμία.

VARDINOGIANNI23


Θυμάστε την πρώτη σας συνάντηση με τον σύζυγό σας, Βαρδή;

Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου μαζί με τη στιγμή της γέννησης των παιδιών μου. Γνωριστήκαμε σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Από εκείνη την πρώτη συνάντηση δεν σταματήσαμε στιγμή να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Ούτε το γεγονός ότι εγώ έφυγα για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά μας. Ήμουν στην Αμερική και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα έρθει ένα γράμμα από τον Βαρδή. Έχουμε περάσει πολλά στην κοινή μας ζωή. Αγώνες και αγωνίες, χαρές και λύπες, αλλά πάντα μαζί.

200911231124180.0820_MARIANA_VARDINOGIANI_VARDIS_VARDINOGIANIS_21112009.jpg

Πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός σας;

Ο Βαρδής ήταν και παραμένει το στήριγμά μου. Είναι ο άνθρωπός μου και έχω την ευλογία να μοιράζομαι μαζί του λύπες και χαρές. Υπήρξε πάντα όχι μόνο απόλυτα υποστηρικτικός αλλά η πηγή της δύναμής μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

eikona_Viber_2023-07-24_21-01-12-298.jpg

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της:

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UBESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

https://www.instagram.com/p/CvFq73BqfK9/

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved