Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Ανείπωτος ο πόνος της Μαίρης Κατράντζου – Η σχέση που τις συνέδεε
Lifestyle

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Ανείπωτος ο πόνος της Μαίρης Κατράντζου – Η σχέση που τις συνέδεε

Ανείπωτος ο πόνος της Μαίρης Κατράντζου για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη!

Οι δυο γυναίκες είχαν ενώσει πολλές φορές τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και η σχέση τους αυτή επισφραγίστηκε με κουμπαριά μιας που η Μαριάννα Βαρδινογιάννη πάντρεψε την διάσημη σχεδιάστρια με τον αγαπημένο της.

marykatrantzou_362815903_1233755440669633_8347023694233659269_n-(1).jpg

«Πώς βρίσκει κανείς τις λέξεις για να διώξει μια γυναίκα που ήταν άγγελος στη γη; Ποιες λέξεις επαρκούν για να περιγράψουν το πνεύμα και την τεράστια κληρονομιά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη; Ήταν οραματίστρια, ανθρωπιστής, πρότυπο. Η ανιδιοτελής γενναιοδωρία και το φιλάνθρωπο έργο της αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας. Με το ισχυρότερο όπλο της την ανθρωπιά της, την καρδιά της και την ταπεινότητα της, κατάφερε να μετακινήσει βουνά. Μητέρα για όλους, προστάτιδα όλων των παιδιών του κόσμου, μας δίδαξε μέσα από τις πράξεις της για την αγάπη, την αφοσίωση και την ελπίδα. Αφήνει πίσω της το φιλάνθρωπο έργο της, που είναι η ανιδιοτελής προσφορά της στον κόσμο και τη χώρα μας. Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν με πλησίασε για τον εορτασμό των 30 χρόνων της ΕΛΠΙΔΑ. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν στο νοσοκομείο και ένιωσα την αμέριστη αφοσίωση και αγάπη της για τα παιδιά. Η παράσταση στον Ναό του Ποσειδώνα είχε στόχο να στείλει μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς από την Ελλάδα στον κόσμο. Δεν θα ήταν ποτέ δυνατό χωρίς τη θέληση και την αποφασιστικότητά της.

marykatrantzou_362664200_242152585375135_6029243880225647073_n-(1).jpg

Όταν όλοι νόμιζαν ότι ήταν αδύνατο, εκείνη ήταν που πίστεψε και δεν τα παράτησε ποτέ. Η Μαριάννα μπήκε στη ζωή μου σαν πυξίδα και άλλαξε τον φακό μέσα από τον οποίο βλέπω τον κόσμο. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο για τη σοφία που μοιράστηκε μαζί μου. Λίγο πριν την παράσταση στο Σούνιο, έβρεχε και όλοι νόμιζαν ότι θα ακυρωθεί, με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Τη ρώτησα, "Πώς είσαι τόσο σίγουρη; " Εκείνη απάντησε, "Μόλις μίλησα με τον Θεό". Τώρα είναι υπό την προστασία Του και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των παιδιών και των οικογενειών που βοήθησε, φως καθοδηγητικό στην αγαπημένη της οικογένεια που λάτρευε και φάρος φωτός για όλους εμάς που ήμασταν αρκετά τυχερός που την γνωρίζω.

Σε ευχαριστώ Μαριάννα για την εμπιστοσύνη, την καθοδήγηση και την αγάπη σου. Σε ευχαριστούμε που μας έκανες την τιμή να είσαι η κουμπάρα μας και που είσαι πάντα δίπλα μας. Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα και βίωσα το μεγαλείο της ψυχής σου. Σε ευχαριστώ για όλα.. Είσαι πάντα στην καρδιά μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. 🤍🤍🤍», γράφει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved