Μαρία Μενούνος-Αθηνά: Το θαύμα της ζωής - Οι αναρτήσεις της πιο ξετρελαμένης μητέρας που έχουμε δει
Lifestyle

Μαρία Μενούνος-Αθηνά: Το θαύμα της ζωής - Οι αναρτήσεις της πιο ξετρελαμένης μητέρας που έχουμε δει

Το θαύμα της ζωής βιώνει η Μαρία Μενούνος με τον ερχομό της κόρης της Αθηνάς.

Έγινε μητέρα πριν από 40 ημέρες μέσω τη διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης και η ζωή της απέκτησε ξανά νόημα μετά από μία σειρά μεγάλων δυσκολιών.

Η Μαρία Μενούνος διανύει μία υπέροχη περίοδο μαζί με τον σύζυγό της και όπως καταμαρτυρούν και οι πολλές αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι ξετρελαμένη με τη μονάκριβή της.

Η παρουσιάστρια δε σταματά να μοιράζεται τη χαρά της και να αναρτά στα προσωπικά της social media στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της, με την οποία φυσικά περνά μαζί όλη της την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CvXXMUHrnlx/

Η ίδια μετά από δέκα χρόνια προσπάθειας κατάφερε μαζί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/CvP1-UXrRJg/

Η μικρή που θα πάρει το όνομα Αθηνά έγινε πρόσφατα 40 ημερών και η Μαρία Μενούνος μαζί με την οικογένειά της την πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις ΗΠΑ για να πάρει την ευχή του ιερέα.

https://www.instagram.com/p/CvcsEd5LauD/

«Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!» έγραψε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Snapinsta.app_363951432_18379433641007265_3399038708035230036_n_1080.jpg


Λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μικρή πριγκίπισσά της, η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στην Ελλάδα για μίνι διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Keven και τον πατέρα της καθώς ήθελε να είναι πίσω στην Αμερική για τη στιγμή που αποφάσιζε η μικρούλα να έρθει στον κόσμο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved