Παύλος: Η νέα φωτογραφία αγκαλιά με τους γιους του - Πόζαραν μαζί σε μπαρμπέρικο των Σπετσών
Lifestyle

Παύλος: Η νέα φωτογραφία αγκαλιά με τους γιους του - Πόζαραν μαζί σε μπαρμπέρικο των Σπετσών

Στις Σπέτσες βρίσκονται ακόμη ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ απολαμβάνοντας μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης.

Στο πανέμορφο νησί μαζί με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ, είναι ακόμη, ο γιος τους Κωνσταντίνος – Αλέξιος, ο Οδυσσέας-Κίμων και ο Αριστείδης- Σταύρος. Στο νησί βρίσκεται και η μητέρα του, Άννα Μαρία.

Η οικογένεια ψήφισε για μία ακόμη φορά Ελλάδα για τις διακοπές και οι αναρτήσεις στα social media γίνονται σχεδόν καθημερινά.

paylos9.jpg

Σήμερα, ο Παύλος βρέθηκε σε μπαρμπερικό του νησιού μαζί με τους γιους του, τον 19χρονο Οδυσσέα-Κίμων και τον 14χρονο Αριστείδη- Σταύρο. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. Ο Παύλος ήταν ντυμένος casual με μπλε λινό πουκάμισο και λευκό παντελόνι.

Δείτε την εικόνα με τους γιους του:

paylos.jpg

Η Μαρί Σαντάλ είχε ανεβάσει στις αρχές Αυγούστου μία εικόνα με τον γιο της να αγναντεύει την πανσέληνο. Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση με την οποία έδειξαν πως βρίσκονται στην Ελλάδα για ένα ακόμη καλοκαίρι.

PAYLOS2.jpg

Ο Παύλος μαζί με τον αδελφό του Νικόλα είχαν δώσει την πρώτη τους συνέντευξη στην ΕΡΤ μετά τον θάνατο του πατέρα τους, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Το επίθετό μου είναι «της Ελλάδος» με αυτό ήμασταν πάντα. Γιατί να αλλάξω το επίθετό μου; Όταν έγινε αυτός ο νόμος ήταν για να μας επιτεθούν. Τόσα χρόνια που ζήσαμε εκτός Ελλάδος, χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στο εδώ πολίτευμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος αποφάσισε μια μέρα πως δεν μπορείς έχεις το μισό όνομά σου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος για το επίθετό του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved