Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη: Αποκαλυπτήρια του έργου της «60 years Lamborghini Anniversary»
Lifestyle

Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη: Αποκαλυπτήρια του έργου της «60 years Lamborghini Anniversary»

Με την συμπλήρωση της επετείου των 60 χρόνων από την ίδρυση της  Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, η εταιρία ανέθεσε την  δημιουργία του έργου «60 years Anniversary», στη ζωγράφο  Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη

Η ζωγράφος είχε επίσης δημιουργήσει το 1998 μετά από ανάθεση του τότε Προέδρου της Vittorio Di Capua, το μνημειώδες έργο «Lamborghini 35 years» επιφάνειας 18 τμ, για να κοσμεί το lobby της εταιρίας στη Μοdena.

photo_2.jpg

Τα αποκαλυπτήρια του νέου έργου της Μίνας Π. Βαλυράκη, έγιναν στην έδρα της Lamborghini στην Κηφισιά, στην Trident Cars απο τον ιδιοκτήτη της Trident cars και επίσημο αντιπρόσωπο της Lamborghini στην Ελλάδα Ko Γιώργο Λυμπεράκη που ανέλυσε όλο το concept του έργου αποκαλύπτοντάς το στο κοινό.

photo_4.jpg
photo_9.jpg
photo_8.jpg

Η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων, πραγματοποιήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου από τον κο Γ.Λυμπεράκη και τον Πρόεδρο της εταιρίας Ναύαρχο Κο Τσούνη στη έδρα της εταιρίας στην Κηφισιά, με την παρουσία της καλλιτέχνιδος και του γιου της Αλεξάνδρου Βαλυράκη.

photo_25.jpg
photo_12.jpg

Το παρών στα αποκαλυπτήρια του έργου, έδωσαν φιλότεχνοι και λάτρεις των πλέον διάσημων exotic cars της Lamborghini, καθώς συλλέκτες και φίλοι της ζωγράφου, η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η κα Γεωργία Σαμαρά Πρόεδρος του Ιδρύματος Α. Σαμαρά και του Ιδρύματος ΙΒΠ, η κα Έλλη Στάη, η κα Majd Saman της Tanweer, o κος Βασίλης Αποστολόπουλος, ο κος Κρίτων Λεντούδης, οι κύριοι Θανάσης και Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Dr. Tzermias, o Dr. Φουστάνος, η κυρίες Αλεξία και Φαίδρα Νίκου Παπανδρέου, οι κύριες Μαίρη, Μαριαλένα και Μαρίνα Τουρκολιά, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού και η κα Πετράκη και πλήθος φίλων της εταιρίας και της καλλιτέχνιδος.

photo_15.jpg
photo_16.jpg
photo_18.jpg

Το έργο τις επόμενες ημέρες, θα μεταφερθεί στην Ιταλία στην έδρα της εταιρίας Lamborghini, στο Μουσείο της, στην Sant’Agatha Bolognese στη Modena.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved