Κέιτ Μίντλετον: Τα 4 σημεία που πιστεύεται ότι το βίντεο ότι είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Τα 4 σημεία που πιστεύεται ότι το βίντεο ότι είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης

Αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζει μεγάλη μερίδα του κόσμου πως είναι το βίντεο της ανακοίνωσης πως πάσχει από καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον.

Πιο συγκεκριμένα έχουν εντοπίσει τέσσερα σημεία, μέσα από οποία φαίνεται πως είναι «φτιαχτό».

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο αδερφός της – Η θυελλώδης ζωή του Τζέιμς Μίντλετον και η εξομολόγηση

5e0bedc1-middleton.jpg

Οι χρήστες του διαδικτύου τα παραθέτουν ένα προς ένα ξεκινώντας από το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός ανάμεσα στη φωνή και τα χείλη της Κέιτ. Έπειτα κάνοντας ένα ζουμάρισμα πολλού υποστηρίζουν πως κατά τη διάρκεια του βίντεο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της εμφανίζεται και εξαφανίζεται.

Το τρίτο σημείο έχει να κάνει με το backround και το γεγονός ότι φαίνεται να μην κινούνται τα φύλλα που βρίσκονται πίσω της καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο. Τέλος, χρήστης του TikTok ανέλυσε καρέ – καρέ το βίντεο και διαπίστωσε ότι τα μάτια της αλλάζουν χρώμα, δικαιολογώντας το ως αποτέλεσμα λάθους του deepfake AI που χρησιμοποιήθηκε.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

«Ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας πω προσωπικά 'ευχαριστώ' για όλα τα υπέροχα μηνύματα στήριξης και για την κατανόησή σας όσο καιρό ανάρρωνα από το χειρουργείο» είπε αρχικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας και συνέχισε:

«Υπήρξαν δύο πολύ δύσκολοι μήνες ανάρρωσης για όλη μας την οικογένεια αλλά είχα μία φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισαν και είμαι ευγνώμων».

Η Κέιτ Μίντλετον συνέχισε εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν σε μία προσπάθεια να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το πώς ακριβώς έζησε αυτό το δύσκολο διάστημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Τον περασμένο Ιανουάριο υπεβλήθην σε χειρουργείο στο Λονδίνο και τότε όλοι πιστεύαμε ότι η κατάστασή μου δεν έχει να κάνει με καρκίνο. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

Η Κέιτ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, τους παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επίσης είπε ότι προτεραιότητά της είναι πλέον η οικογένειά της. «Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

Επίσης, η Κέιτ Μίντλετον τόνισε στο μήνυμά της ότι έχει συνεχώς στο πλευρό της τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα είπε: «Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατέληξε λέγοντας: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λουί με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά».

Επίθεση στη βασιλική οικογένεια: «Τo Παλάτι είπε ψέματα για την ασθένεια της Kate Middleton»

Κέιτ Μίντλετον: Οι 14 λέξεις της Καμίλα & τα μηνύματα που υποσχέθηκε να παραδώσει στη νύφη της

Κέιτ Μίντλετον - «Βόμβα» από στενό φίλο του Χάρι: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved