Profiterol
Taste

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. Πολύ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

140ml. Γάλα

150γρ. Νερό

150γρ. Βούτυρο

6γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

2γρ. Αλάτι

200γρ. Αλεύρι

4-5 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved