Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι αγορές στη λαϊκή, η Aχίλλειος πτέρνα στη διατροφή του και το… περπάτημα
Taste

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι αγορές στη λαϊκή, η Aχίλλειος πτέρνα στη διατροφή του και το… περπάτημα

Μικρά μυστικά της ζωής του, τα οποία σχετίζονται με τη διατροφή του αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Πάω απαραίτητα στη λαϊκή της γειτονιάς μου κάθε Σάββατο και μου αρέσει πολύ να ακούω τον κόσμο. Συχνά μου πιάνουν κουβέντα για την επικαιρότητα και έχει ενδιαφέρον, καθώς ακούω τελείως διαφορετικές θέσεις και απόψεις από αυτές που ακούω στον μικρόκοσμό όπου κινούμαι λόγω της δουλειάς μου. Συνήθως ψωνίζω ψάρια και θαλασσινά, λουλούδια, άγρια χόρτα και διάφορα φρούτα και λαχανικά.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι του είναι σκέτη… μαγεία!

Μου αρέσει να μαγειρεύω στο σπίτι. Σπάνια θα φάω απ' έξω και σχεδόν ποτέ δεν παραγγέλνω. Θα βγω έξω για φαγητό όταν είναι καλή η παρέα ή όταν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ένα εστιατόριο, από ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Ωστόσο πηγαίνω συχνά καλεσμένος σε σπίτια φίλων για φαγητό και τους καλώ και εγώ στο δικό μου.

kefalogiannis__1707063975_3295413935328470928_320750736.jpg

Τη διαστροφή μου θα τη χαρακτήριζα σε γενικές γραμμές καλή και, με βάση αυτά που ακούω γύρω μου, ίσως και πολύ καλή. Βέβαια έχει παίξει ρόλο το ρεπορτάζ υγείας που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Η διατροφή μου έχει απ' όλα και σε καθημερινή βάση προσπαθώ να έχω τουλάχιστον δύο μερίδες φρούτων, δύο σαλάτες ή βραστά λαχανικά, χόρτα, πιο σπάνια κάποιο λαδερό και σούπες με πολλά λαχανικά τον χειμώνα. Η πρωτεΐνη υπάρχει σε κάθε γεύμα και μπορεί να είναι αβγά, ψάρι, όσπρια και σπανιότερα πλέον κρέας.

kefalogiannis__1707492220_3299006312639360893_320750736.jpg


Η Αχίλλειος πτέρνα στη διατροφή μου είναι η ποσότητα, τα γλυκά και βέβαια το παγωτό. Επίσης τα τυριά, τα οποία όμως τελευταία ευτυχώς έχω περιορίσει, αντικαθιστώντας τα με κεφίρ. Στην τσέπη μου υπάρχουν πάντα αμύγδαλα για τις λιγούρες. Αλκοόλ’ πίνω ελάχιστο, κοινωνικά, ένα με δύο ποτήρια κρασί.
Πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε φορές την εβδομάδα, όλες τις καθημερινές. Τις τρεις μέρες κάνω ενδυνάμωση με βάρη και τις άλλες δύο Pilates. Επίσης περπατάω αρκετά και σίγουρα πιάνω τον στόχο των 10.000 βημάτων την ημέρα, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 7 km περπάτημα»

Πηγή Τηλέραμα

Συγκινεί ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πατέρας μου «έφυγε» την ώρα που του κρατούσα το χέρι»

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για την περιπέτειά του με τον κορονοϊo: «Ήταν φρικτό»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι νέες φωτογραφίες από το σπίτι του είναι το κάτι άλλο – Εσύ το έχεις δει;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved