Taste

Μαρία Λόη: Ποια ήταν τα αγαπημένα ελληνικά φαγητά του Μπαράκ Ομπάμα;

Gossip-tv Team

Μπορεί πλέον οι περισσότεροι να ακούν Ελλάδα και να σκέφτονται κρίση, οικονομικά προβλήματα, ανεργία αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που με το ταλέντο και την μαγκιά τους διαφημίζουν την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό έκανε και η διάσημη Ελληνίδα σεφ, Μαρία Λόη, η οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική.

Η Μαρία Λόη κατάφερε όχι μόνο να μπει στο Λευκό Οίκο αλλά και να μαγειρέψει σε αυτόν για τον πρόεδρο Ομπάμα και τους καλεσμένους του. Όπως η ίδια η σεφ δήλωσε στην εκπομπή «Made in Star», μαγείρεψε για πάνω από 300 άτομα μαζί με τους βοηθούς της και τους σεφ του Λευκού Οίκου και ετοίμασε 20 διαφορετικά πιάτα. Το μενού είχε άρωμα Ελλάδας αφού επικρατούσαν παραδοσιακά προϊόντα αλλά και φαγητά όπως η φέτα, το μέλι, η σπανακόπιτα, ο μουσακάς και τα ντολμαδάκια. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Μαρία Λόη τα ντολμαδάκια της βραβεύτηκαν στη Νέα Υόρκη παίρνοντας την 1η θέση!

Η Ελληνίδα σεφ, επίσης, ανέφερε πως εμφανίζεται σε αμερικάνικες εκπομπές και παρουσιάζει τις μαγειρικές τεχνικές της, προωθώντας την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό, και μέχρι τώρα έχει γυρίσει ήδη 15 επεισόδια μαγειρικής για το BBC. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved