Δούκισσα Νομικού: Η σπάνια φωτό των παιδιών της σε εξωτική παραλία του εξωτερικού
Travel

Δούκισσα Νομικού: Η σπάνια φωτό των παιδιών της σε εξωτική παραλία του εξωτερικού

Μια σπάνια φωτογραφία των παιδιών της μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού στα social media. 

Η Δούκισσα Νομικού, παρόλο που είναι αρκετά ενεργή στα social media και ενημερώνει διαρκώς το κοινό της για τις εξελίξεις στη ζωή της, αποφεύγει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τα παιδιά της.

Πρόσφατα, όμως, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να μοιραστεί μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρυφερές φωτογραφίες με τα δύο της παιδάκια από τον εξωτικό προορισμό όπου βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα social media απεικονίζει τα δύο της παιδιά, τον μικρό Σάββα και τη μικρή Αναστασία Θεοδωρίδη, να επιστρέφουν από το μπάνιο τους στη θάλασσα. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία το τοπίο είναι απλά μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/C2HUXkrNDmk/

«You are my sunshine, my only sunshine» (σ.σ. «Είσαι η ηλιαχτίδα μου, η μόνη ηλιαχτίδα μου»), γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η γλυκιά μανούλα, αποκαλύπτοντας πως η ζωή της πάει από το καλό στο καλύτερο και οι οικογενειακές στιγμές που περνά αυτή την περίοδο είναι πολύτιμες για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/C1jmM3-Lynp/

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκε το νέο έτος δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, είχε κοινοποιήσει ένα τρυφερό βίντεο με τα παιδιά της, κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι απολάμβαναν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/Czbv93RtDvp/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved