Διακοπές στη Μάνη χωρίς money
Travel

Διακοπές στη Μάνη χωρίς money

Ο νέος διαγωνισμός από το Ρυθμό 949 σας ταξιδεύει για 3 μέρες στη Μάνη με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ο Ρυθμός 949 που σας χαρίζει μόνο επιτυχίες, τώρα σας κάνει δώρο και μία επιτυχημένη απόδραση στη Μάνη με το νέο του διαγωνισμό, «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΧΩΡΙΣ MONEY»!

Συντονιστείτε καθημερινά στις 11 το πρωί στο Ρυθμό 949, ακούστε τα 3 πρώτα τραγούδια της ώρας, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είστε ο νικητής!

Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει μετά από κλήρωση, μια διήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Boutique Hotel & Spa «Πέτρα και Φως» στη Μάνη. Κι όταν λέμε διαμονή, εννοούμε διαμονή με τα όλα της!

Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις δωρεάν για ένα ζευγάρι σε Δίκλινο Standard δωμάτιο με πρωινό αλλά και 1 Back & Neck Massage διάρκειας 30 λεπτών για 2 άτομα, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τις διακοπές σας! Όσο για τη μεταφορά σας; Ο τυχερός ακροατής θα ταξιδέψει στη Μάνη με ένα Chevrolet Cruze, τα καύσιμα του ταξιδιού θα είναι δώρο από εμάς!

Είστε έτοιμοι για απόδραση; Λίγη υπομονή μέχρι την Παρασκευή 6/6 στις 12:00 το μεσημέρι, οπότε και θα ανακοινωθεί ο νικητής στην εκπομπή της Μαρίας Γεωργάκαινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved