Η απόλυτη wellness εμπειρία στη Σαντορίνη
Travel

Η απόλυτη wellness εμπειρία στη Σαντορίνη

Η απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, έχει γίνει πλέον κάτι που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αποζητούν. Με τον ψηφιακό κόσμο να έχει καταλάβει τις ζωές μας και αφού έχουμε αποχωρήσει από το γραφείο, θα μπορούσε να πει κάποιος πως δεν υπάρχει λεπτό «αποσύνδεσης» μας από αυτόν. Για αυτό και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε μερικές μέρες εκτός Αθηνών, ψάχνουμε εκείνο το ξενοδοχείο που μπορεί να μας προσφέρει την απόλυτη wellness εμπειρία ώστε να χαλαρώσουμε και να ανανεωθούμε για την εβδομάδα που έρχεται.

Έτσι, λοιπόν, σε κάθε μας καλοκαιρινή απόδραση, η ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης του σώματος αλλά και του πνεύματός μας αποτελεί το κύριο μέλημά μας. Στο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο Grace Santorini, θα βρεις όλα όσα ψάχνεις ώστε να αποσυνδεθείς από όσα σου προκαλούν άγχος και stress, καθώς σου προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες που σε βοηθούν να βρεις τον εαυτό σου, όπως είναι τα yoga sessions, αλλά και μέσα από την ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα του χώρου του. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά, και η τοποθεσία του που… κόβει την ανάσα, μόλις 363 μέτρα πάνω από τη θάλασσα και με θέα το απέραντο γαλάζιο. Είναι ίσως το πιο όμορφο μέρος για να απολαύσεις τη yoga σου και να διαλογιστείς αποκομμένη από όλα και όλους.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τους τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει ποτέ να διακόπτεις τη wellness ρουτίνα σου, πώς αυτό θα σε βοηθήσει στο να περάσεις ονειρικά και πώς θα τα καταφέρεις ενώ βρίσκεσαι σε διακοπές.

p1

Θα καταφέρεις να ξεκουράσεις περισσότερο το σώμα και το πνεύμα σου μέσα από τη σύνδεση με τη Φύση

Η απόδραση από την καθημερινή σου ρουτίνα και ο «χώρος» που σου αφήνει ώστε να φροντίσεις το σώμα και γενικότερα, τον εαυτό σου, είναι πλέον κάτι απαραίτητο ώστε να κάνεις reboot και να ξεκινήσεις με διπλή ενέργεια, μόλις γυρίσεις πίσω. Μέσα από τα μαθήματα yoga και διαλογισμού που σου προσφέρει το Grace Santorini, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να διώξεις κάθε αρνητική ενέργεια που έχεις συσσωρεύσει. Η έμπειρη yoga instructor θα σε καθοδηγήσει στις σωστές αναπνοές και την εσωτερική γαλήνη που ακολουθεί με τον διαλογισμό, ενώ θα βρίσκεσαι δίπλα στην infinity pool του Grace Santorini, ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Θα εκτιμήσεις το σημείο που βρίσκεσαι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή

Ένας από τους κύριους άξονες του διαλογισμού είναι να καταφέρεις να συνδέσεις τον τρόπο που αναπνέεις με τον χρόνο που σου παίρνει να καταλάβεις το πώς αντιδρά το σώμα σου. Η επίτευξη αυτής της σύνδεσης σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε διαπερνά ένα μεγάλο κύμα θετικής ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα σε κάνει να εκτιμάς το άγριο και ταυτόχρονα γαλήνιο αυτό τοπίο της Σαντορίνης. Η εκτίμηση αυτή που τρέφεις για ένα μέρος που δεν γνωρίζεις σε κάνει να αγαπάς κάθε τι πάνω του, αλλά και να βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά. Όπως ακριβώς τους αξίζει.

Θα καταλάβεις αμέσως την πρόοδο που έχεις κάνει, καταφέρνοντας να μειώσεις το στρες και τις αρνητικές σκέψεις

Η yoga είναι πραγματικά ένα μεγάλο ταξίδι το οποίο κάνεις με αργά αλλά σταθερά βήματα. Χρειάζεται καθημερινή ενασχόληση με την πρακτική yoga, ώστε να καταλάβεις την πρόοδο που έχεις κάνει σε σώμα και πνεύμα, για αυτό και όταν αποφασίζεις να κάνεις διακοπές, δεν θα έπρεπε να τη σταματήσεις. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα πολυτελή μπουτίκ ξενοδοχεία, όπως είναι το Grace Santorini που σου δίνουν την ευκαιρία να ξυπνάς κάνοντας yoga σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κόσμου. Κάτι που φυσικά, όπως ήδη έχουμε αναφέρει παραπάνω, συμβάλλει στην αποβολή αρνητικών συναισθημάτων ώστε να κάνεις «χώρο» για όλα τα θετικά που έχει να προσφέρει το νησί και η Φύση. Έτσι, θα καταφέρεις να μειώσεις κάθε υπόνοια στρες και να ζεις την στιγμή ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι.

Μάθε περισσότερα για τα yoga and pilates sessions στο Grace Santorini.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved