Ελένη Ράντου: Οι αινιγματικές αναρτήσεις για τον προορισμό του ταξιδιού της και οι μαγικές φωτό!
Travel

Ελένη Ράντου: Οι αινιγματικές αναρτήσεις για τον προορισμό του ταξιδιού της και οι μαγικές φωτό!

Ένα ταξίδι ζωής θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτό που έκανε μόλις πριν από λίγες μέρες η Ελένη Ράντου η οποία απαρνήθηκε για λίγο τις ομορφιές της πατρίδας μας για να βρεθεί σε έναν πραγματικά παραδεισένιο προορισμό. 

Παρ' όλο που η αγαπημένη ηθοποιός ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι της που ζηλέψαμε όλοι, δεν αποκάλυψε ακόμα πού βρίσκεται, αν και οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν ήδη λύσει τον... γρίφο.

Η Ελένη Ράντου λοιπόν ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Ζανζιβάρη, ένα μαγικό νησάκι στον Ινδικό ωκεανό απαράμιλλου φυσικού κάλλους και υπέροχων τοπίων.

Πρόκειται για νησί που ανήκει στην Τανζανία, χώρα της Ανατολικής Αφρικής, έναν καθαρά εξωτικό προορισμό που παρ' όλο που διαθέτει αστείρευτες ομορφιές σε σχέση με τη γειτονική Κένυα, δεν είναι και πολύ φημισμένος τουριστικός προορισμός.

Είναι περισσότερο για τους «ψαγμένους», εκείνους που αποζητούν παρθένα μέρη για να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες. Και προφανώς ανάμεσά τους είναι και η Ελένη Ράντου η οποία από την ημέρα που πάτησε το πόδι της στη Ζανζιβάρη, την οποία με το που επισκέπτεσαι νιώθεις έντονα τη μυρωδιά του γαρύφαλλου μιας και είναι πρώτη σε παραγωγή του συγκεκριμένου μπαχαρικού, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες.

Μάλιστα, τον προορισμό της πρόδωσε η φωτογραφία που ανέβασε από το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αξέχαστος τραγουδιστής των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι στη Ζανζιβάρη.

Δείτε κάποιες από τις υπέροχες φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Ράντου από τον καλά κρυμμένο παράδεισο της Ανατολικής Αφρικής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved