Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής: Μαζί στο Γκραν Κάνιον στην Αριζόνα
Travel

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής: Μαζί στο Γκραν Κάνιον στην Αριζόνα

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον σύντροφό της Κίμωνα Κουρή σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματά τους στους Παγιδευμένους

Το ζευγάρι που έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τη σχέση του και αποφεύγει να φωτογραφίζεται μαζί ή να ανεβάζει κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ στα social media, έφυγε για διακοπές στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, εκεί όπου κάποτε είχε εγκατασταθεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, αναζητώντας ένα άλλο επαγγελματικό μέλλον στο εξωτερικό.

Μετά από αρκετά χρόνια καλλιτεχνικών αναζητήσεων, η όμορφη ηθοποιός επέστρεψε και μάλιστα πολύ ενεργά, κερδίζοντας και πάλι το τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της στους Παγιδευμένους που σύντομα κάνει και αυτό πρεμιέρα όπως και πολλά άλλα σίριαλ.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον νέο της σύντροφο βρέθηκαν στην Αριζόνα και μάλιστα επισκέφτηκαν το φημισμένο και απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς Γκραν Κάνιον με την ίδια να φωτογραφίζεται σε ένα απόκοσμο σκηνικό.

Προσωπικός της φωτογράφος φυσικά ο Κίμωνας Κουρής του οποίου την παρουσία στο πλευρό της αποκάλυψε προ ημερών η ίδια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία ανέβασε στα social media κοινό φωτογραφικό τους ενσταντανέ.

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από το Γκραν Κάνιον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved