Stan-Βέρα Σωτηροπούλου: Μίνι ερωτική απόδραση, λίγο μετά τον γάμο τους στην Πάρο!
NDP photo agency
Travel

Stan-Βέρα Σωτηροπούλου: Μίνι ερωτική απόδραση, λίγο μετά τον γάμο τους στην Πάρο!

Ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου σε ένα μαγικό μέρος στην Πάρο, ενώνοντας έτσι τις ζωές τους μετά από 4 χρόνια σχέσης. 

Μετά τον γάμο δεν μάθαμε ποτέ αν οι δυο τους κατάφεραν να φύγουν για ταξίδι του μέλιτος μιας και το πρόγραμμα του τραγουδιστή είναι συνήθως φορτωμένο.

Όμως, σίγουρα το ζευγάρι με την πρώτη ευκαιρία φεύγει για κάποια μίνι απόδραση εκτός Αθηνών για να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

Το ίδιο έκανε και το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, οργανώνοντας ένα μικρό road trip από την Αθήνα στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στον νομό Τρικάλων, σε ένα από τα ωραιότερα μέρη, την Καλαμπάκα.

Όπως αποκάλυψε εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι έφυγε για τα Μετέωρα προκειμένου να ανακαλύψει εκεί τις κρυμμένες φυσικές περιοχές του υπέροχου και μοναδικού στον κόσμο τοπίου.

Μάλιστα, όταν οι δύο ερωτευμένοι νιόπαντροι βρέθηκαν σε ένα ύψωμα, επιδόθηκαν στο να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες, μαγεμένοι από τη θέα και το υπέροχο φυσικό τοπίο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved