Μπλέτσας-Αστέρη: Δεν κολλάνε πουθενά! Μαζί με τις κόρες τους στην Κένυα!
Travel

Μπλέτσας-Αστέρη: Δεν κολλάνε πουθενά! Μαζί με τις κόρες τους στην Κένυα!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έχουν γυρίσει σχεδόν την υδρόγειο απ' άκρη σ' άκρη (σχεδόν λέμε) με την εκπομπή τους Happy Traveller και μάλλον προσπαθούν να μυήσουν και τις κόρες τους. 

Το ζευγάρι, μαθημένο πλέον σε... επικίνδυνες αποστολές, είναι τόσο εξοικειωμένο με τα ταξίδια ακόμα και στους πιο μακρινούς προορισμούς που έχουν μάθει να υπολογίζουν κάθε τυχόν κίνδυνο τούς παρουσιαστεί.

Ακόμα και στη μακρινή Κένυα, ένα ταξίδι ζωής στην Αφρική που πολλοί από εμάς θα διστάζαμε να κάνουμε, ειδικά έχοντας μαζί και μικρά παιδιά, για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένας ακόμα ενδιαφέρον προορισμός για δουλειά αλλά και διασκέδαση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιας από τις πιο επιτυχημένες ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και η γυναίκα της ζωής του βρέθηκαν στην όμορφη χώρα της Μαύρης Ηπείρου και έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε βόλτα που έκαναν για να γνωρίσουν έναν τελείως διαφορετικό πολιτισμό από τον δικό μας αλλά και την κουλτούρα του και τα έθιμά του.

Πόζαραν μάλιστα, όπως συνηθίζουν όλοι μαζί, σε κάποια εξόρμησή τους στην μεγαλούπολη της Κένυας, τη Μομπάσα, η οποία διαθέτει φυσική ομορφιά και υπέροχα τοπία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασαν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved