O Μάστορας αποθεώνει την αγαπημένη του στην τοποθεσία Νέα Υόρκη! Νέες φωτό από το μαγικό ταξίδι τους
Travel

O Μάστορας αποθεώνει την αγαπημένη του στην τοποθεσία Νέα Υόρκη! Νέες φωτό από το μαγικό ταξίδι τους

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είπαν να ξεκινήσουν τη χρονιά με ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στις μνήμες τους και πήραν το πρώτο αεροπλάνο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Το ζευγάρι άδραξε την ευκαιρία όταν η Γαρυφαλλιά δέχτηκε επαγγελματική πρόταση και ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να την ακολουθήσει.

Έτσι, συνδυάζουν δουλειά και πολλή διασκέδαση, ζώντας σαν χαρούμενοι τουρίστες τις μέρες και τις νύχτες τους στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Moma, βρέθηκαν στην Times Square και περιπλανήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Αμερικανικής μεγαλούπολης απαθανατίζοντας με τις κάμερες τους τα πιο όμορφα σημεία.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής και η εντυπωσιακή καλλονή από το GNTM είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και η σχέση τους δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Στην αρχή της κανένας από τους δύο δεν ήθελε να μοιραστεί το γλυκό μυστικό τους όμως στην πορεία, ο έρωτας τούς συνεπήρε, οι παπαράτσι έκαναν το... θαύμα τους και πλέον κανένας από τους δύο δεν έχει το άγχος της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved