Πριγκίπισσα Αικατερίνη: «Αισθάνθηκα ευλογημένη όταν συνάντησα τον σύζυγο μου»
VIP Life

Πριγκίπισσα Αικατερίνη: «Αισθάνθηκα ευλογημένη όταν συνάντησα τον σύζυγο μου»

Η ελληνική κυβέρνηση αναγνώρισε τον πατερά της Πριγκίπισσα Αικατερίνης της Σερβίας για το φιλανθρωπικό του έργο. Εκείνη με τη σειρά σας, προσφέρει σε πολλούς σκοπούς. Σε ποιο βαθμό την έχει επηρεάσει ο πατέρας της;

«Είχα την τύχη να μάθω από τους γονείς μου τη χαρά της προσφοράς. Η μητέρα μου ήταν εκπληκτική γυναίκα. Ζούσαμε στην Αθήνα, κι όταν πηγαίναμε στον κινηματογράφο, κουβαλούσαμε μεγάλες τσάντες με φαγητά και ρούχα. Γνώριζε κάθε άντρα και γυναίκα στις γωνιές των δρόμων. Ήμουν τυχερή που από μικρή διδάχθηκα την ευγνωμοσύνη, θέλω να προσφέρω ακατάπαυστα. Τώρα κατασκευάζω παιδικούς σταθμούς, επειδή όσο απομακρυνόμαστε από την πόλη, οι μητέρες δεν μπορούν να δουλέψουν, επειδή δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί» τόνισε στο Hello.
-Σπουδάσατε στην Αθήνα, την Ελβετία, την Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πως σας φάνηκε η ζωή σ' αυτές τις χώρες;
«Μεγάλωσα στην Ελλάδα, αλλά η μητέρα μου μου έλεγε πανιά ότι ένα κορίτσι δεν έχει πατρίδα. Μεγάλωσα γνωρίζοντας ότι έπρεπε ν' ακολουθήσω τον σύζυγο μου. Ήμουν διατεθειμένη να κάνω αυτό που έπρεπε. Αισθάνθηκα, λοιπόν, ευλογημένη όταν συνάντησα τον σύζυγο μου. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά. Η ζωή του υπήρξε πολύ δύσκολη. Και οι δυο παππούδες τού πέθαναν νέοι, όπως και ο πατέρας του, ο οποίος ήταν μόνον 47 ετών.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved