Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Η ανοιχτή επιστολή Άλκη Δαυίδ και Jennifer Stano για τις φήμες χωρισμού!
VIP Life

Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Η ανοιχτή επιστολή Άλκη Δαυίδ και Jennifer Stano για τις φήμες χωρισμού!

Δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό στην Ελλάδα αλλά στην Αμερική εδώ και λίγες εβδομάδες γίνεται στην κυριολεξία χαμός με τον φημολογούμενο χωρισμό του Έλληνα επιχειρηματία Άλκη Δαυίδ και της πανέμορφης συζύγου του και μητέρας των δύο μικρότερων παιδιών του, Jennifer Stano

Γεγονός, η Jennifer εδώ και μιάμιση περίπου εβδομάδα δεν βρίσκεται πια στην έπαυλη του ζευγαριού στο Beverly Hills. Έχει φύγει και μαζί με τα δύο αγόρια της βρίσκεται στην Νέα Υόρκη κοντά στην οικογένειά της.

Τα αμερικανικά tabloids παίρνουν φωτιά. Υποστηρίζουν με πάθος πως πέτρα του κακού είναι η στενή φίλη του ζευγαριού Danielle που την κατηγορούν πως μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και το χώρισε. Ακολουθεί μια επίθεση άνευ προηγουμένου κατά της Jennifer με βρισιές και εικασίες για το ποιόν της που ξεπερνούν κάθε όριο και την αναγκάζουν τελικά να κλείσει το προφίλ της στο Instagam την ίδια ώρα που ο σύζυγός της παραμένει ενεργός στα Social και δέχεται κύματα συμπάθειας αλλά και μίσους από πολύ κόσμο.

Η πραγματικότητα είναι πως απλά περνούν μια κρίση και για την κρίση αυτή, που και οι δύο πιστεύουν πως θα ξεπεράσουν τελικά, δεν ευθύνεται η κοινή τους φίλη Daniellε, που παραμένει φίλη τους παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται όλες αυτές τις ημέρες και που είναι πραγματικός οχετός. Πριν λίγη ώρα έφτασε στα χέρια μας η ανοιχτή επιστολή που σε λίγες ώρες θα δώσει στην δημοσιότητα το ζευγάρι και στην Αμερική.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζουν μια και καλή πως δεν έχουν χωρίσει και πως αγαπούν απεριόριστα ο ένας τον άλλον. Παραδέχονται πως ο γάμος τους περνάει μια δυσκολία αλλά τα λεγόμενα και των δύο δείχνουν πως θέλουν να το λύσουν το όποιο θέμα έχει προκύψει και να είναι μαζί. Τους το ευχόμαστε και περιμένουμε να τους δούμε όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι στις Σπέτσες με την όμορφη οικογένειά τους.

Δείτε το μεταφρασμένο κείμενο της ανακοίνωσης του ζευγαριού, αλλά και το πρωτότυπο όπως στάλθηκε αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr

Άλκη Δαυίδ και Jennifer Stano Ανοιχτή επιστολή
Ο Άλκης και η Jennifer παραμένουν πολύ ερωτευμένοι παρά τις εικασίες των Media
Προς κάθε ενδιαφερόμενο
Ο σύζυγός μου Άλκης Δαυίδ και εγώ έχουμε γίνει θέμα εικασιών και υποθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες. Τα Social Media και τα tabloids έχουν δημιουργήσει μια εντελώς λανθασμένη εικόνα για τη σχέση μας.
Παρά το γεγονός ότι όντως περνάμε μια δοκιμασία στη σχέση μας αυτήν την περίοδο, ο Άλκης κι εγώ παραμένουμε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.
Η φίλη μας Danielle είναι ακριβώς αυτό, φίλη μας και μάλιστα κοντινή.
Οι τρεις μας παραμένουμε φίλοι και ο γάμος μου με τον Άλκη παραμένει άρρηκτος.
Ειλικρινά
Jennifer Stano David

Αγαπητοί μου
Η Jenifer και εγώ δεν χωρίσαμε ποτέ. Ο γάμος μας δοκιμάζεται όπως και όλοι οι γάμοι. Αλλά παραμένουμε μαζί κι ευτυχισμένοι σαν ένα.
Στηρίζω την γυναίκα μου και στα καλά και στα δύσκολα και περιμένω το ίδιο και από εκείνη όπως το έχει κάνει ήδη και εκείνη σε αυτή την ταραχώδη περίοδο.
Αγαπάω την Jennifer και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα 7 χρόνια της κοινής μας ζωής.
Η στενή μας φίλη Danielle παραμένει μια φίλη και θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε ως φίλη.
Άλκης Δαυίδ.

ALKI DAVID & JENNIFER STANO DAVID OPEN STATEMENT

Alki & Jennifer Remain Very Much In Love Address Media Speculation
To Whom It May Concern
My husband Alki David and I have been subject to much speculation these past few weeks. Social media and tabloid media have created a false impression of our relationship.
Though it has been a trying time for our relationship, Alki and I remain very much in love with one another.
Our friend Danielle is just that, our friend with whom we are very close.
The three of us remain friends and my marriage to Alki remains very much intact.
Sincerely
Jennifer Stano David

Dear All
Jennifer and I have never separated. We have had our marriage tested like all marriages. But we remain together happily as one.
I support my wife in good times and bad and I also expect the same from her which she has done so through this turbulent time.
I love Jennifer and look forward to continuing on to the next seven years of our union.
Our close friend Danielle remains a friend and we will continue to cherish her as one.
Alki David

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved