Νταϊάνα εκ βαθέων: Τι τηλεθέαση έκανε το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ
VIP Life

Νταϊάνα εκ βαθέων: Τι τηλεθέαση έκανε το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ

To αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα Σπένσερ, την πριγκίπισσα Νταϊάνα του βρετανικού λαού, προβλήθηκε τελικά από το Channel 4 -ακόμη και αν το φιλικό περιβάλλον της μιλάει για "κατάφορη προσβολή της μνήμης της".

Το ντοκιμαντέρ με τις εξομολογήσεις της Νταϊάνα κατάφερε να καθηλώσει 3.5 εκατομμύρια τηλεθεατές και να αναδειχθεί στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα του καναλιού για το 2017.

Το κανάλι σήμερα γιορτάζει την δυσθεώρητη τηλεθέαση -είχε να καθηλώσει τόσους θεατές από την εκπομπή Gogglebox τον Απρίλιο του 2016.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά media η Νταϊάνα κατάφερε να νικήσει ακόμη και τον Χάρι Πότερ στο ITV ή τις αθλητικές μεταδόσεις του BBC One.

To ντοκιμαντέρ Diana: In Her Own Words έφτασε ακόμη και τα 4.1 εκατομμύρια τηλεθεατών διπλασιάζοντας την τηλεθέαση μιας κανονικής κυριακάτικης προβολής.

Στο πρόγραμμα που δημοσιοποιήθηκαν πολλές πικάντικες εξομολογήσεις της Νταϊάνα όπως της διηγήθηκε η ίδια στον καθηγητή φωνητικής της Peter Settele το τηλεοπτικό κοινό έμαθε για τις στιγμές της ζωής της μαζί με τον "αδιάφορο προς το πρόσωπο της" Κάρολο αλλά και το τηλεφωνικό sex που έκανε με την ερωμένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς την οποία η Νταϊάνα ονομάτισε "ξεδιάντροπη".


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved