Ο πρίγκιπας Παύλος και ο γιος του Κωνσταντίνος-Αλέξιος ποζάρουν για τον Dior (photos)
VIP Life

Ο πρίγκιπας Παύλος και ο γιος του Κωνσταντίνος-Αλέξιος ποζάρουν για τον Dior (photos)

H μόδα συνάντησε τον πρίγκιπα Παύλο και τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο κι έτσι το «Dior Sessions» απέκτησε πρόσωπα ελληνικά.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν φορώντας κουστούμια από τον οίκο Dior και χάρισαν σπουδαία «κλικς» στον φωτογράφο Νικολάι φον Μπίσμαρκ, ο οποίος φέρει επίσης τίτλο ευγενείας.

Ο φωτογράφος της elite και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Κιμ Τζόουνς, παρουσίασαν το κοινό τους project στο κατάστημα του Λονδίνου και το event ήταν κάτι παραπάνω από λαμπερό.

Στο launch party που δόθηκε παρουσίασαν το φωτογραφικό τους λεύκωμα, στο οποίο φιλοξενούνται 100 προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας και κύρους, φορώντας φυσικά δημιουργίες ενός από τα μεγαλύτερα brands στον κόσμο. To «Dior Sessions» είναι ένα elegant coffee table book, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού «Teenage Cancer Trust», που δίνει μάχη για την καταπολέμηση του καρκίνου σε Αμερική και Ευρώπη!

To Dior Sessions θα διαθέσει τα έσοδά του για φιλανθρωπικό σκοπό!

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα ντοκουμέντο που θα μείνει διαχρονικό. Όταν έπρεπε να επιλέξω τον φωτογράφο ήταν εύκολο. Λατρεύω το έργο του Νικολάι και ταιριάζει σε αυτό που ήθελα να κάνω», είπε ο Κιμ Τζόουνς.

Το εν λόγω λεύκωμα περιλαμβάνει, λοιπόν, διασημότητες παγκοσμίου βεληνεκούς, με δημιουργίες Dior Men, ενώ οι φωτογραφίες αποτυπώνονται σε ασπρόμαυρη αισθητική!

Το «Dior Sessions», όμως, έχει και άρωμα από Ελλάδα, καθώς ο πρίγκιπας Παύλος και ο γιος του Κωνσταντίνος-Αλέξιος κοσμούν τις σελίδες του λευκώματος.

Οι δυο τους δεν δυσκολεύτηκαν να αποδεχτούν την πρόταση, καθώς ο Νικολάι είναι από τους κορυφαίους σύγχρονους φωτογράφους. Μαθήτευσε στο πλευρό του σπουδαίου Μάριο Τεστίνο, ενώ στον φακό του έχει ποζάρει η πριγκίπισσα Βεατρίκη ανήμερα της ενηλικίωσής της. Επίσης, φωτογραφίες του έχουν συμπεριληφθεί στις σελίδες των «The Times» και της «DailyMirror».

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε των πρίγκιπα Παύλο μετά του υιού να ποζάρουν και οι λήψεις μαγνητίζουν …

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved