Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το νέο παλάτι τους μετά το Megxit!
VIP Life

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το νέο παλάτι τους μετά το Megxit!

Μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους και έχουν μετακομίσει εκεί εδώ και περίπου έναν μήνα. 

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, το νέο "παλάτι" τους βρίσκεται στη Santa Barbara της Καλιφόρνια και πρόκειται για μία πραγματικά πολυτελέστατα, πανάκριβα και πολύ άνετα έπαυλη σε μία υπέροχη τοποθεσία.

Σύμφωνα μάλιστα με το Page Six, το ζευγάρι πλήρωσε $14,650,000 για την αγορά της πολυτελούς κατοικίας, που ανοικοδομήθηκε το 2003 και διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 16 μπάνια. Μεταξύ των ανέσεων που παρέχει στους ενοίκους της, είναι η πισίνα, το spa, το γήπεδο τένις, ένα home theater, ξενώνας, και κήποι με τριαντάφυλλα αλλά και μία κανονική παιδική χαρά για τον γιο του ζευγαριού.

Αξίζει να σημειωθεί το ζευγάρι έχει διάσημους γείτονες, ανάμεσά τους η Oprah Winfrey και η Ellen DeGeneres.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, μετά το Megxit είχε εγκατασταθεί σε πολυτελές σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς όμως αποδείχτηκε όχι και τόσο καλή ιδέα αφού το ζευγάρι χρειάστηκε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στους παπαράτσι ώστε να μην πλησιάζουν και χαλούν την ηρεμία τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το νέο τους σπίτι, μόνο που αυτό, έτσι όπως είνα χτισμένο, είναι ικανό να κρατήσει μακριά τους παπαράτσι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι, τόσο στο εσωτερικό του όσο και στους εξωτερικούς χώρους:

Δείτε το βίντεο με όσα μετέδωσε το ET:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved