Ουίλιαμ και Κάρολος «βράζουν» μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι
VIP Life

Ουίλιαμ και Κάρολος «βράζουν» μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι

Στα όρια νευρικού κλονισμού είναι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Στα όρια νευρικού κλονισμού είναι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (ο οποίος, όπως λένε βρετανικά ταμπλόιντ, «βράζει») από τον καταιγισμό ρουκετών του Χάρι προς την οικογένειά του και το Μπάκιγχαμ, με τον Κάρολο και τον πρωτότοκο γιο του να μην έχουν πλέον «καμία εμπιστοσύνη» στον «Εφεδρικό», που ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετά και τις τελευταίες συνεντεύξεις που παραχώρησε στα αμερικανικά τηλεοπτικά μέσα.

Μία από αυτές τις συνεντεύξεις ήταν και στον παρουσιαστή Τομ Μπρέιντι, της εκπομπής «News at Ten»,του ITV (που την είδαν στη Βρετανία 4.100.000 τηλεθεατές), στην οποία, μεταξύ άλλων, ο Χάρι δήλωσε ότι θα ήταν ανοιχτός στη συμφιλίωση και ακόμη και στην επιστροφή του σε κάποιο βασιλικό ρόλο, υπό τον όρο ότι θα μπορούσε να κάνει «ειλικρινείς» συζητήσεις με την οικογένειά του, οι οποίες, όμως, θα παρέμεναν ιδιωτικές.

Βιτριολική ατάκα

«Δεν ξέρω αν θα παρακολουθήσουν αυτή τη συνέντευξη ή όχι,αλλά ό,τι έχουν να μου πουν και ό,τι έχω να τους πω θα είναι ιδιωτικά, και ελπίζω να παραμείνουν έτσι» ήταν η βιτριολική του ατάκα,την ώρα που βασιλική πηγή δήλωνε στη «Minor»:

«Η ειρωνεία είναι εκεί για να τη δουν όλοι, εκτός από τον ίδιο τον Χάρι,όπως φαίνεται. Υπήρχε πολύ λίγη εμπιστοσύνη πριν από όλα αυτά και πλέον δεν έχει απομείνει καθόλου. Είναι κατανοητό ότι η βασιλική οικογένεια είναι απίθανο να σχολιάσει δημοσίως οποιονδήποτε από τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται εναντίον τους. Αλλά ακόμη και η κατ' ιδίαν συζήτηση μπορεί να μη γίνει με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, οι οποίοι φοβούνται ότι οι όποιες συνομιλίες με τον Χάρι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στο μέλλον».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved