Οι τρυφερές ευχές της Μαρί Σαντάλ στον γιο της, Αριστείδη-Σταύρο για τα 15α γενέθλιά του!
VIP Life

Οι τρυφερές ευχές της Μαρί Σαντάλ στον γιο της, Αριστείδη-Σταύρο για τα 15α γενέθλιά του!

Τα 15α γενέθλιά του είχε στις 29 Ιουνίου ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και η τελευταία φρόντισε να του ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο δημόσια. 

«Χρόνια πολλά Αριστείδη ♥️ 15 χρόνια σοφότερος και λατρεύω την εβδομάδα γενεθλίων στο Παρίσι» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε η ευτυχισμένη και περήφανη μαμά, αποκαλύπτοντας πως αυτές τις μέρες τις πέρασαν στο Παρίσι.

Η οικογένεια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου και σπούδαζαν μέχρι πρότινος τα μεγαλύτερα παιδιά τους. Μετά την αποφοίτηση του τρίτου κατά σειρά παιδιού τους, του Αχιλλέα Ανδρέα, μένει να ζήσουν τις αποφοιτήσεις και την πρόοδο των δύο μικρότερων γιων τους, του Οδυσσέα Κίμωνα και του Αριστείδη Σταύρου ο οποίος προσφάτως δέχτηκε από όλη την οικογένεια και φυσικά τους φίλους του τα χρόνια πολλά.

Ο Αριστείδης-Σταύρος είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και προσφάτως αποφοίτησε και εκείνος από το κολέγιο St. Bernard’s όπου φοιτούσε στη Νέα Υόρκη.

Σύντομα θα ανοίξει και εκείνος τα φτερά του για ό,τι επιθυμεί να κάνει στη ζωή του, αν και τα περισσότερα από τα παιδιά του ζευγαριού έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η Μαρία Ολυμπία ασχολείται με τη μόδα, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι ένας εξαιρετικός ζωγράφος και πολύ καλός μουσικός ενώ ο Αχιλλέας Ανδρέας μόλις αποφοίτησε από κορυφαίο πανεπιστήμιο θεατρικών σπουδών.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρί Σαντάλ με αφορμή τα γενέθλια του μικρότερου γιου της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved