Ο Παύλος απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές του, μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου, στους Παξούς
VIP Life

Ο Παύλος απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές του, μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου, στους Παξούς

Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να προσπάθησε μέσα από τη σειρά Maestro να μας δείξει τις ομορφιές των Παξών, όμως την ίδια προσπάθεια φαίνεται πως κάνει τώρα και ο Παύλος ο οποίος κάνει τις διακοπές του εκεί. 

Εδώ και λίγες ώρες ο ίδιος και πιθανότατα και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, -και λέμε πιθανότατα γιατί ακόμα δεν έχουν ανεβάσει φωτό από το νησί στα social media-, απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο μοναδικό νησί του Ιονίου που κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την εικόνα του προς τους ταξιδιώτες. Αν εκείνοι όμως είναι λίγο... ψαγμένοι, ξέρουν πως στους Παξούς θα συναντήσουν εικόνες που μόνο με καρτ ποστάλ μοιάζουν.

pavlos-(1).jpg

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και για τον Παύλο ο οποίος δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο νησί και άρχισε να το αποθεώνει ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από εκεί.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παραμένει πιστός στις προτιμήσεις του όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι πολύ πρόσφατα, ο ίδιος και η οικογένειά του ταξίδευαν από την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη όπου ζουν μόνιμα μέχρι την Ελλάδα για να γευτούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές στο Πόρτο Χέλι όπου διατηρούσε ο Κωνσταντίνος σπίτι. Μάλιστα η οικογένεια του Παύλου έδειχνε να απολαμβάνει και θαλάσσιες βόλτες με το ξύλινο σκαρί του Κωνσταντίνου «Αφρόεσσα» στα γύρω νησιά, είτε επρόκειτο για τις Σπέτσες, είτε για την Ύδρα. Μετά την επιδείνωση της υγείας του Κωνσταντίνου, η οικογένεια του Παύλου απέκτησε άλλο πρόγραμμα. Διέμενε για λίγες μέρες στο Πόρτο Χέλι για να δουν τον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία και ύστερα όλοι μαζί έφευγαν για τη Μύκονο ώστε να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα σε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων. Φέτος όμως άλλαξε και πάλι το πλάνο αφού η οικογένεια δείχνει να έχει την ανάγκη να γνωρίσει και άλλες άγνωστες ομορφιές, καλά κρυμμένες, της χώρας μας.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που ανέβασε ο Παύλος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved