Νησί πλέον μόνο για billionaires ο Σκορπιός
VIP Life

Νησί πλέον μόνο για billionaires ο Σκορπιός

Σε θέρετρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, που θα παρέχει όλα τα «κομφόρ», αρχίζει να μετατρέπεται ο Σκορπιός, που με την πολυτέλειά του στοχεύει να γίνει η No 1 επιλογή των billionaires όλου του κόσμου!

Τα έργα, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ, θα κάνουν το πρώην καταφύγιο του Αριστοτέλη Ωνάση, το οποίο από το 2013 έχει περάσει στα χέρια του Ρώσου ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, πολυτελή τουριστική μονάδα, με τίτλο VIP Exclusive Club, η διαμονή σε κατάλυμα της οποίας θα κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα.

1675204046394-189221224-skorpios-5.jpg

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σπυριδούλας Τριάντου, η ολοκλήρωση του έργου θα καθυστερήσει, αφού, αν και εργάζονται όλοι πυρετωδώς, δεν θα προλάβουν να παραδώσουν έτοιμο τον Σκόρπιά στα τέλη του 2023, αλλά στις αρχές του νέου έτους. Έτσι, το καλοκαίρι του 2024 το πολυσυζητημένο νησί αναμένεται να βουλιάξει από τους κροίσους επισκέπτες του. Αξίζει να σημειωθεί πως από τώρα κάποιοι αναζητούν τη δική τους βίλα, ώστε να την κλείσουν, αφού, παρά το υπέρογκο ενοίκιο, άτομα από όλο τον κόσμο ανυπομονούν να περάσουν λίγες ημέρες χλιδής στο ελληνικό νησί. Οι πλούσιες παροχές, που έχουν στόχο να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη των επισκεπτών -ακόμα και την πιο περίεργη-, έχουν δελεάσει διάσημους και μη σε ολόκληρη την υφήλιο.

skorpios-1.jpg

Το ιδιωτικό ελληνικό νησί όπου η Τζάκι Κένεντι παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από την εγγονή και μοναδική κληρονόμο του Ωνάση, Αθηνά Ωνάση-Ρουσέλ, στην κόρη του Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, έναντι τιμήματος που πιστεύεται ότι είναι περίπου 100 εκατομμύρια λίρες. Η εταιρεία του Ριμπολόβλεφ, Mykinai S.A., έχει σχέδια να χτίσει ένα μικρό, παραλιακό ξενοδοχείο με 12 δωμάτια και εννέα ακίνητα με κατοικίες που πιστεύεται ότι θα είναι ενσωματωμένες στο τοπίο, ώστε να εναρμονίζονται με το περιβάλλον τους και να προσφέρουν ιδιωτικότητα και γραφική θέα στα γειτονικά νησιά. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5-a-side θα φιλοξενούνται και αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ στο αμφιθέατρο θα πραγματοποιούνται ιδιωτικές συναυλίες και παραστάσεις. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν στα εγκαίνια του νησιού να παρευρίσκονται και Έλληνες τραγουδιστές σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι.

skorpios-4.jpg

Το πολυτελές θέρετρο, που είναι προσβάσιμο μόνο με σκάφος ή ελικόπτερο, θα διαθέτει επίσης γήπεδα τένις, εστιατόρια και σπα. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, θα υπάρχουν καταρτισμένα άτομα από όλο τον κόσμο, που θα προσφέρουν χαλάρωση με τεχνικές μασάζ αλλά και με εναλλακτικές θεραπείες, όπως το ρέικι. Σκοπός, να παρέχουν πλήρη χαλάρωση και αποτοξίνωση από το άγχος.

Σε ό,τι αφορά τα... απλά δωμάτια, πρωταρχικός στόχος είναι η μεγάλη ιδιωτική πισίνα, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτές που γνωρίζουμε. Με φωτάκια και ρύθμιση που θα καθορίζει το νερό, την πίεση αλλά και το χρώμα, θα αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα του συγκροτήματος.

asdf-2.jpg

Όλες οι πισίνες θα είναι infinity, δηλαδή υπερχείλισης, που θα δημιουργεί την οφθαλμαπάτη ότι το νερό φτάνει μέχρι τον ορίζοντα ή ακόμα ότι εξαφανίζεται ή επεκτείνεται επ’ άπειρον. Η οπτική αυτή ψευδαίσθηση επιτυγχάνεται με την κατασκευή της πισίνας με υπερυψωμένο τοιχίο, πάνω από το οποίο υπερχειλίζει το νερό, εξ ου και το όνομα infinity pool. Οι πισίνες υπερχείλισης είναι ακριβές και για την κατασκευή τους απαιτείται εκτεταμένος δομικός, αρχιτεκτονικός και μηχανολογικός σχεδιασμός, επειδή συχνά χτίζονται σε επισφαλή σημεία (προεξοχές ή άκρα κτιρίων, βουνοκορφές ή πλαγιές, κοντά σε θάλασσα) και είναι αναγκαία μια γερή δομή.

skorpios-2.jpg

Τα μέλη της οικογένειας Ριμπολόβλεφ θα διαμένουν στον Σκορπιό κάποιες ημέρες, ενώ το νησί θα εκμισθώνεται το υπόλοιπο διάστημα. Λέγεται επίσης πως το ελάχιστο ενοίκιο θα είναι της τάξης του 1 εκατ. ευρώ για διαμονή διάρκειας μίας εβδομάδας για τη φιλοξενία μέχρι 50 ατόμων. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως δεν θα δέχονται πάνω από 50 άτομα τη φορά, καθώς δεν θέλουν να υπάρχει συνωστισμός. Σε ό,τι αφορά τα μέτρα ασφάλειας, θα είναι δρακόντεια, με κάμερες ασφαλείας να παρακολουθούν όλο το 24ωρο κάθε χώρο, αλλά και με ιδιωτική ασφάλεια, που θα ξεπερνά τα 100 άτομα.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved