Η Μαρία Όλυμπία διαφημίζει την Ελλάδα: «Είναι το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο»
VIP Life

Η Μαρία Όλυμπία διαφημίζει την Ελλάδα: «Είναι το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο»

Κατάθεση ψυχής έκανε στην Ισπανική έκδοση του περιοδικού Elle η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία – Εντυπωσιακή φωτογράφηση με μοναδικά κοσμήματα του οίκου Bulgari.

 

H κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία-Ολυμπία, φωτογραφήθηκε για το ισπανικό «Elie» και μίλησε για τo ισχυρό δέσιμό της με τη μητέρα της, για το πόσο ενωμένη είναι η οικογένειά της, αλλά και για την αγάπη της για τη μόδα.

20230115181737_1D8A8235.jpg

«Από τη μητέρα μου έχω κληρονομήσει την αγάπη για τη μόδα. Είμαι το αντίγραφό της, μιλάω όπως αυτή. Ακόμα και όταν απαντώ στο τηλέφωνο, πολλοί μας μπερδεύουν, έχουμε τις ίδιες χειρονομίες, γελάμε και βήχουμε το ίδιο. Είμαστε σαν δίδυμα! Και νομίζω ότι έχω την εξυπνάδα του πατέρα μου. Και με τους δύο μοιράζομαι την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ τους. Είναι μια καλή ισορροπία», λέει η Μαρία-Ολυμπία στη Laura Somoza και φωτογραφίζεται φορώντας μοναδικά κοσμήματα Bvlgari. Παράλληλα, εκμυστηρεύεται ότι η οικογένειά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

«Τα τρία αδέρφια μου είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Οι δύο από εμάς ζούμε στο Λονδίνο και ο άλλος στη Νέα Υόρκη, αλλά μιλάμε καθημερινά. Οι γονείς μου έκαναν πολύ καλά που μας κράτησαν μαζί... Με τη μητέρα μου είμαστε σαν αδερφές, επικοινωνούμε καθημερινά, αλλά όχι με μηνύματα, καλούμε η μία την άλλη. Αν τη ρωτήσω, για παράδειγμα, τι δώρο μπορώ να αγοράσω σε κάποιον, με παίρνει γρήγορα τηλέφωνο. Είναι πιο εύκολο, είμαστε παλιομοδίτες», δηλώνει. Επιπλέον, η Μαρία-Ολυμπία μιλά για τις μα ­ γειρικές ικανότητες της Μαρί-Σαντάλ, αλλά και για το πώς προτιμά να της μαγειρεύουν οι καλοί σεφ από τους οποίους περιβάλλεται, όπως η μητέρα της, το αγόρι της και η καλύτερή της φίλη. Από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι οι βόλτες, αλλά και ο κινηματογράφος. «Μου αρέσει να περ[1]πατάω στο Λονδίνο, να πηγαίνω στην αγoρά για να αγοράσω λουλούδια, να περπατάω με τα σκυλιά, να βρίσκω νέα μέρη για φαγητό ή να πηγαίνω σινεμά, το αγαπημένο μου χόμπι.

20230218144745_1D8A1122.jpg

Με τη μητέρα της Μαρί Σαντάλ είναι πολύ δεμένες και μοιάζουν όπως λέει πάρα πολύ.

NDP photo agency

To μέλλον

Στα σχέδιά της για το μέλλον, η Μαρία-Ολυμπία εκμυστηρεύεται ότι πρόκειται να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία, αλλά όχι σε σχέση με τη μόδα. «Η μόδα ήταν πάντα γύρω μου. Ο παππούς μου ήταν στις πωλήσεις και η μητέρα και η γιαγιά μου είναι γυναίκες με εξαιρετικό στυλ. Μου αρέσει να ψωνίζω, ειδικά διαδικτυακά», συνεχίζει. Για το στυλ της, η Μαρία -Ολυμπία λέει ότι προτιμά να είναι απλό. «Κατά τη διάρκεια της ημέρας φοράω τζιν με μπαλαρίνες ή αθλητικά παπούτσια, πουλόβερ, oversized παλτό και ουδέτερα χρώματα. Το πρωί δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πώς να ντυθώ. Το βράδυ, όμως, πειραματίζομαι περισσότερο με ρούχα, μακιγιάζ και κοσμήματα. Φοράω κοσμήματα σε ειδικές περιστάσεις, για κάθε μέρα μού αρέσουν τα μικρά και διακριτικά», περιγράφει, ενώ συχνά δανείζεται τα κοσμήματα της μητέρας της και φοράει ένα «μάτι» που της χάρισε ο πατέρας της. Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκαλύπτει και το πιο πολύτιμο κόσμημα που έχει στην κατοχή της, το οποίο είναι ένα βραχιόλι-γούρι, δώρο επίσης από τον πατέρα της. Κλείνοντας, η Μαρία-Ολυμπία μίλησε και για την Ελλάδα και τα καλοκαίρια της στο νησί των Σπετσών: «Συνήθως περνάω όλο το καλοκαίρι στις Σπέτσες. Η Ελλάδα είναι το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο. Λατρεύω το φαγητό και τους ανθρώπους της.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved