Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή είναι η ιδιαίτερη διατροφή που ακολουθεί! Δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή είναι η ιδιαίτερη διατροφή που ακολουθεί! Δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό

Δεδομένου ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει στη διάθεσή του μια πλειάδα ταλαντούχων σεφ, εύκολα φαντάζεται κάποιος ότι η ώρα του φαγητού στο Μπάκιγχαμ είναι περίτεχνη υπόθεση.

Ο μονάρχης όμως έχει πιο προσγειωμένες διατροφικές συνήθειες προτιμώντας μικρά γεύματα και βιολογικά υλικά.

1677778460919-591961700-karolos-(4).webp

ΠΡΩΙΝΟ

Ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν τις δικές τους κότες στο σπίτι τους οπότε τα φρέσκα αβγά -συνήθως βραστά- βρίσκονται ψηλά στο μενού του πρωινού τους. Μάλιστα η επίσημη σελίδα του οίκου Clarence έχει μοιραστεί μια συνταγή που αγαπά ιδιαίτερα ο βασιλιάς: ομελέτα με τυρί. Κι αφού η ημέρα ξεκινά πρωτεϊνικά για τον Κάρολο, το πρωινό του δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και ξηρούς καρπούς και άλλους σπόρους.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

1677778529203-753139034-karolos-(5).webp

Είναι αρκετά γνωστό ότι ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό. Σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό ανταποκριτή Γκόρντον Ράινερ, ο Κάρολος πιστεύει ότι το μεσημεριανό γεύμα είναι μια «πολυτέλεια» που παρεμβαίνει στην πολυάσχολη καθημερινότητά του. Το «περίεργο» διατροφικό μοτίβο του βασιλιά έχει αναγνωριστεί ακόμα και από τον οίκο Clarence, σε μια λίστα με 70 γεγονότα που κυκλοφόρησαν για τα 70ά γενέθλιά του. Το νούμερο 20 της λίστας ήταν: «Ο πρίγκιπας δεν τρώει μεσημεριανό».

ΒΡΑΔΙΝΟ

Το βασιλικό ζεύγος λατρεύει την κηπουρική και χρησιμοποιεί φρέσκα προϊόντα από τις καλλιέργειές του για το τραπέζι του. Ειδικά ο Κάρολος εδώ και δεκαετίες είναι υπέρμαχος της βιωσιμότητας και επιλέγει κυρίως χορτοφαγική διατροφή για να μειώνει και το προσωπικό του αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη. «Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω φάει κρέας, ενώ ψάρι τρώω δύο φορές την εβδομάδα. Τα γαλακτοκομικά τα έχω περιορίσει σε μία φορά την εβδομάδα», είχε αναφέρει ο ίδιος ο μονάρχης στο BBC το 2021.

Ο πρώην σεφ του παλατιού Ντάρεν ΜακΓκρέιντι μοιράστηκε κάποτε τη βασιλική συνταγή του για ριζότο μανιταριών, την οποία εμπνεύστηκε από την εποχή που αναζητούσαν με τον πρίγκιπα προτού ο Κάρολος γίνει βασιλιάς άγρια μανιτάρια στο Μπαλμόραλ.

56fae5f3-xari-meghan-(5).webp

«Ο βασιλιάς αγαπά το ιταλικό φαγητό, κι αυτά ,τα αποξηραμένα άγρια μανιτάρια κάνουν το τέλειο ριζότο», είπε ο Ντάρεν. Ο Γκράχαμ Τίνσλεϊ, πρώην μάνατζερ της Ουαλικής Μαγειρικής Ομάδας, επιβεβαίωσε στο Hello! μία από τις διάσημες ιδιορρυθμίες του μονάρχη αποκαλύπτοντας ότι έχει ένα βραστό αβγό σε κάθε γεύμα και πρόσθεσε: «Δεν του αρέσουν η σοκολάτα, ο καφές και το σκόρδο και απαιτεί μια συνοδευτική σαλάτα για κάθε γεύμα - κι αυτή η σαλάτα είναι πολύ συγκεκριμένη».

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved