Η Βασίλισσα Σοφία ξέσπασε δημοσίως σε κλάματα - Ο αποκλεισμός από οικογενειακό κάλεσμα
VIP Life

Η Βασίλισσα Σοφία ξέσπασε δημοσίως σε κλάματα - Ο αποκλεισμός από οικογενειακό κάλεσμα

Σε κλάματα ξέσπασε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας στην τελευταία της εμφάνιση την ίδια ώρα που φήμες αναφέρουν πως δεν είναι καλεσμένη στην τελετή ορκωμοσίας της εγγονής της πριγκίπισσας Λεονόρ στο ισπανικό κοινοβούλιο με αφορμή την ορκωμοσία της. 

Η Daily Mail σημειώνει πως αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα της έχει να κάνει με τον αποκλεισμό της από τις εκδηλώσεις για την εγγονή της.

vasilissa-sofia-(2).jpg

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η Daily Mail: «Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Σόφιας έρχεται εν μέσω αναφορών ότι η μητέρα του βασιλιά Φελίπε δεν έχει προσκληθεί στην τελετή ορκωμοσίας της πριγκίπισσας Λεονόρ στο ισπανικό κοινοβούλιο στις 31 Οκτωβρίου, την ημέρα που η διάδοχος του ισπανικού θρόνου γίνεται 18 ετών».

vasilissa-sofia-(3).jpg

Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι Ζαρζουέλα που μίλησαν στην ισπανική εφημερίδα El Pais, η βασίλισσα Σοφία δε θα συνοδεύσει τον βασιλιά Φελίπε και τη βασίλισσα Λετίθια στην ιστορική αυτή περίσταση της ορκωμοσίας της 18χρονης πριγκίπισσας Λεονόρ «για να μην γίνουν διακρίσεις με τον σύζυγό της, Χουάν Κάρλος».

Η πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας (Ελεονώρα των Αστουριών) γίνεται αύριο 18 ετών και εισέρχεται πλέον επίσημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως διάδοχος του θρόνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved