Πριγκίπισσα Λεονόρ: Ορκίστηκε διάδοχος του θρόνου - Σάλος με την απουσία της βασίλισσας Σοφίας
VIP Life

Πριγκίπισσα Λεονόρ: Ορκίστηκε διάδοχος του θρόνου - Σάλος με την απουσία της βασίλισσας Σοφίας

Η πριγκίπισσα Λεονόρ ορκίστηκε διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας σε μια λαμπερή τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ισπανικό κογκρέσο, με μια ηχηρή όμως απουσία.

Η ίδια χαιρέτισε το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στους δρόμους της Μαδρίτης.

Στο πλευρό της ο πατέρας της Φελίπε ο 6ος και η μητέρα της, βασίλισσα Λετίθια μαζί με τα αδέλφια της.

Ντυμένη στα λευκά η πριγκίπισσα Λεονόρ με τις ελληνικές ρίζες, ορκίστηκε πίστη. Θυμίζουμε πως είναι η εγγονή της Βασίλισσας Σοφίας που έχει συζητηθεί πολύ αυτές τις ημέρες.

1698856243148-714493029-leonor.jpeg

Θα περάσει τον πρώτο χρόνο της εκπαίδευσής της στην στρατιωτική ακαδημία της Σαραγόσα και θα ακολουθήσει ένας χρόνος στο ναυτικό. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, θα προηγηθεί η στρατιωτική της εκπαίδευση από την πανεπιστημιακή.

Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν και δεν έμεινε ασχολίαστη η απουσία της βασίλισσας Σοφίας από την τελετή ορκομωσίας.

vasilissa-sofia-(3).webp

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας ξέσπασε σε κλάματα, την ίδια ώρα που φήμες ήθελαν να μην είναι καλεσμένη στην τελετή ορκωμοσίας της εγγονής της πριγκίπισσας Λεονόρ στο ισπανικό κοινοβούλιο.

«Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Σόφιας έρχεται εν μέσω αναφορών ότι η μητέρα του βασιλιά Φελίπε δεν έχει προσκληθεί στην τελετή ορκωμοσίας της πριγκίπισσας Λεονόρ στο ισπανικό κοινοβούλιο στις 31 Οκτωβρίου, την ημέρα που η διάδοχος του ισπανικού θρόνου γίνεται 18 ετών», έγραψε η Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved