Πόσα χρήματα έχει στον λογαριασμό του ο πρίγκιπας William; Η απάντησή του και η αμηχανία
VIP Life

Πόσα χρήματα έχει στον λογαριασμό του ο πρίγκιπας William; Η απάντησή του και η αμηχανία

Η ιδιοκτησία του πρίγκιπα William αγγίζει τις 1,2 δισεκατομμύρια λίρες σε 23 κομητείες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: αγροκτήματα, οικιστικές αναπτύξεις, επτά κάστρα, δασικές εκτάσεις, ακτές και πολλά εμπορικά ακίνητα.

Του ανήκουν επίσης: το γήπεδο κρίκετ Oval του Λονδίνου, το Highgrove, την πόλη Poundbury του Dorset και το κάστρο Tintagel στην Κορνουάλη.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, κληρονόμησε την περιουσία του Δουκάτου της Κορνουάλης από τον βασιλιά Κάρολο. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι σήμερα ο William είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Βρετανία και αν κρίνουμε και απ΄όσα λέει, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι έχει!

Η αμήχανη στιγμή

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο The Hideaway Youth Project, στο Moss Side του Manchester, ο πρίγκιπας δέχτηκε μια πολύ αμήχανη ερώτηση.

Και ήταν από κάποιον που δεν περίμενε! Πιο συγκεκριμένα, ένα 11χρονο αγόρι, εν ονόματι Amir Hassan, τον ρώτησε πόσα χρήματα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό με εκείνον να απαντά αλλά να μη μπορεί να κρύψει την αμηχανία του.

«Δεν ξέρω», αρκέστηκε να πει o πρίγκιπας William χαμογελώντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved