Ανανεωμένη η Αλεξία Γλύξμπουργκ σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της με τη μητέρα της Άννα Μαρία
7709566
VIP Life

Ανανεωμένη η Αλεξία Γλύξμπουργκ σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της με τη μητέρα της Άννα Μαρία

Φανερά αδυνατισμένη και ιδιαίτερα ανανεωμένη εμφανίστηκε η Αλεξία Γλύξμπουργκ, πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας σε πρόσφατη δημόσια έξοδό της. 

Η Αλεξία, η οποία ζει μόνιμα εδώ και πολλές δεκαετίες στα Κανάρια Νησιά και συγκεκριμένα μετά τον γάμο της με τον Κάρλος Μοράλες Κιντάνα με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, από τότε που έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή, τον περασμένο Φεβρουάριο, επισκέπτεται όσο συχνότερα μπορεί τη μητέρα της, Άννα Μαρία στην Ελλάδα όπου η τελευταία ζει μόνιμα.

Έτσι, προσφάτως, συνδύασε το ταξίδι της στη χώρα μας με την περίοδο που θα γινόταν η έκθεση φωτογραφίας του μικρότερου αδελφού της, Νικόλαου. Ήθελε να παρευρίσκεται σε αυτή και έτσι και έγινε, δίνοντας το παρών, μαζί με τη μητέρα της στα εγκαίνια της έκθεσης ώστε να καμαρώσει την καλλιτεχνική ματιά του αδελφού της.

Εκεί, για λίγο τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας και το ενδιαφέρον όλων αφού εμφανίστηκε ανανεωμένη και με πολύ καλή διάθεση. Την τελευταία φορά που την είδαμε, είχε λίγα παραπάνω κιλά και φυσικά η ψυχολογία της δεν ήταν καλή αφού πενθούσε για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Δείτε τη νέα της εικόνα παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved