Marie-Chantal - Παύλος Γλύξμπουργκ: To υπερπολυτελές διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη είναι ονειρεμένο
VIP Life

Marie-Chantal - Παύλος Γλύξμπουργκ: To υπερπολυτελές διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη είναι ονειρεμένο

Η Marie-Chantal και ο Παύλος Γλύξμπουργκ μένουν εδώ και 26 χρόνια στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Upper East Side. Το διαμέρισμα στο οποίο διαμένουν είναι υπερπολυτελές και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η ίδια, κάθε γωνιά του είναι ένα όνειρο.

Η Marie-Chantal είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Robert Warren Miller και μεγάλωσε ανάμεσα σε Χονγκ Κονγκ, Νέα Υόρκη και Λονδίνου.

Η ίδια είπε το ναι στον Παύλο Γλύξμπουργκ, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και από τότε ξεκίνησε μαζί του μια κοινή πορεία.

Paylos-Santal.jpg

Marie-Chantal - Παύλος Γλύξμπουργκ

Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη λίγα χρόνια μετά από τον γάμο τους. Το υπερπολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας Miller χρονολογείται από το 1913 και ανήκει στην ακριβή περιοχή του Upper East Side. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ζευγάρι πραγματοποίησε εκεί το πάρτι του αρραβώνα τους, ενώ στο διαμέρισμα αυτό η Marie-Chantal έχει κρατήσει τις περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία.

"Είναι ένα εκπληκτικό κτίριο από το 1913, όμως ένιωσα πως έπρεπε να γίνει πιο μίνιμαλ για να δείξει την αληθινή ομορφιά του" είχε δηλώσει πριν χρόνια η Marie Chantal σε γνωστό περιοδικό. "Έφερα όλα τα έργα τέχνης μας από το Λονδίνο και ξεκινήσαμε από αυτό. (Ο Catroux) Ήταν αμετάπειστος στο ότι τα έπιπλα δεν έπρεπε να κυριαρχούν στα δωμάτια και νομίζω πως το καταφέραμε", είχε πει.

Δείτε τις εικόνες που έχει μοιραστεί η ίδια:

https://www.instagram.com/p/CVILulaApvh/
https://www.instagram.com/p/CWgW6_slS8m/
https://www.instagram.com/p/CCF_k3MnDgk/
https://www.instagram.com/p/B9ms349HHg-/
https://www.instagram.com/p/CJOW9j2nQmw/
https://www.instagram.com/p/CK4LqpBA-R5/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved