Μίντλετον: Η αγωνία των Βρετανών, η εικόνα του προβληματισμένου Γουίλιαμ και το μυστήριο
VIP Life

Μίντλετον: Η αγωνία των Βρετανών, η εικόνα του προβληματισμένου Γουίλιαμ και το μυστήριο

Το θρίλερ με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον συνεχίζεται, με τους Βρετανούς και όχι μόνο να αγωνιούν να θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες και να εύχονται η πριγκίπισσα να αναρρώσει μία ώρα αρχύτερα και να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Όλοι ψάχνουν απαντήσεις στο μυστήριο, ένα μυστήριο που το ίδιο το παλάτι συντηρεί με ανακοίνωσή του για την επέμβαση στην Μίντλεντον που δεν έλεγε πολλά πράγματα, ενώ η εικόνα του πρίγκιπα Ουίλιαμ προβληματισμένου φεύγοντας από το νοσοκομείο τα λέει όλα.

1705684294216-174137176-_kate_middleton_royal_1680384249_3071608173734398195_27910963688.jpg

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες. Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

Η πριγκίπισσα που τώρα έχει τις δικές της δυσκολίες θα δώσει και αυτή την μάχη της. Στην δύσκολη αυτή συγκυρία ο πρίγκιπάς της δηλώνει και πάλι παρών, ώσπου η Κέιτ να ξανασταθεί στα πόδια της.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved