Το σκεπτικό της διπλής ανακοίνωσης του Παλατιού - Στο «σκοτάδι» η Κέιτ, διαφάνεια για τον Κάρολο
Chris Jackson/Getty Images For Buckingham Palace)
VIP Life

Το σκεπτικό της διπλής ανακοίνωσης του Παλατιού - Στο «σκοτάδι» η Κέιτ, διαφάνεια για τον Κάρολο

Πολλαπλά ερωτήματα προκαλεί η διαφορετική διαχείριση των προβλημάτων υγείας του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

Γιατί στην πρώτη περίπτωση τηρήθηκε απόλυτη διαφάνεια από το παλάτι, ενώ στη δεύτερη η είδηση έγινε γνωστή μετά το χειρουργείο;

Άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι στη μία περίπτωση, για τον βασιλιά Κάρολο, ακολουθήθηκε πρωτόκολλο πλήρους διαφάνειας, πριν υποβληθεί σε θεραπεία για τον προστάτη, ενώ στην Κέιτ Μίντλετον, η είδηση διοχετεύθηκε από το παλάτι στα media, μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου. Φυσικά, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με τη διαδικασία της ανάρρωσής της αλλά και τον λόγο για τον οποίο θα χρειαστεί να απέχει τόσους μήνες από τα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή του παλατιού, «ήταν λογικό να είναι πιο ανοιχτοί στο θέμα του Καρόλου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ο κόσμος θα μπορούσε να σκεφτεί τα χειρότερα». Επιπλέον, η ίδια πηγή υποστηρίζει πως ο Κάρολος ήθελε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα του προστάτη, ώστε να παρακινήσει όλους τους άντρες αυτής της ηλικίας να υποβληθούν σε ανάλογες εξετάσεις.

1700044410357-691984531-karolos-(1).webp

Βασιλιάς Κάρολος

Γιατί το παλάτι τηρεί σιγή για την υγεία της πριγκίπισσας;

Μάλιστα, η ανακοίνωση φαίνεται να εκπλήρωσε την επιθυμία του Καρόλου, καθώς από την μέρα που ανακοινώθηκε το χειρουργείου του βασιλιά, οι αναζητήσεις στον ιστότοπο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τον προστάτη αυξήθηκαν κατά 1.000%.

Στην περίπτωση της Κέιτ Μίντλετον ο λόγος που το παλάτι αποφάσισε να διατηρήσει την σιωπή του, ήταν διότι εκείνη αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ήθελαν να κρατήσουν ήπιους τόνους για χάρη των παιδιών τους.

Kate-Middleton.jpg

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του παλατιού.

«Όσοι βρίσκονται κοντά στο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας λένε ότι η οικογενειακή ζωή είναι η προτεραιότητα του ζευγαριού. Οι δημόσιες υποχρεώσεις και τα ταξίδια προγραμματίζονται γύρω από τα τρία τους παιδιά και τις σχολικές τους διακοπές. Η τρέχουσα κατάσταση δεν πρόκειται να ανατρέψει κάτι από τα παραπάνω», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved