Το μεγάλο μυστικό του Γουίλιαμ - Τι κρύβει από τα παιδιά του για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον;
VIP Life

Το μεγάλο μυστικό του Γουίλιαμ - Τι κρύβει από τα παιδιά του για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον;

Η διαρκής απουσία της Κέιτ Μίντλετον έχει προκαλέσει πανικό τόσο στην βασιλική οικογένεια, όσο και στον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Οι εξελίξεις μετά την φωτοπαρισμένη φωτογραφία που δημοσίευσε η πριγκίπισσα στο Instagram είναι ραγδαίες, ενώ νέες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον έχουν διαρρεύσει.

Κέιτ Μίντλετον: Δεν πείθει η συγνώμη! Θύελλα αντιδράσεων για την πειραγμένη φωτό - Τα 16 ζητήματα

Σύμφωνα με το περιοδικό "In Touch” ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται να μην έχει ενημερώσει τα παιδιά τους για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της μητέρα τους.

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

"Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους", αποκαλύπτει η πηγή από το παλάτι του Κένσινγκτον και συνεχίζει:

"Ο Γουίλιαμ διατηρεί επίτηδες μία ασάφεια και τους υπόσχεται ότι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό σύντομα. Η διαχείριση των φόβων τους όμως ήταν το πιο σπαρακτικό μέρος αυτής της δοκιμασίας".

4c7b158a-kate-middleton-mitrotita.jpg

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να κάνουν τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, να αισθανθεί καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved