Η Κέιτ Μίντλετον «στριμώχνει» τον Γουίλιαμ - Ο λόγος που δε θέλει καμία επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι
VIP Life

Η Κέιτ Μίντλετον «στριμώχνει» τον Γουίλιαμ - Ο λόγος που δε θέλει καμία επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αναρρώνει μετά το δύσκολο χειρουργείο στην κοιλιακή της χώρα και ζητά μία χάρη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να μη διαταράξει την κατάσταση της υγείας της. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δε θέλει ο σύζυγός της να έχει καμία επαφή με τον κουνιάδο της, τον πρίγκιπα Χάρι.

Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνομωσίας και ο λόγος που εμφανίστηκε μπροστά στους παπαράτσι

«Νομίζω ότι υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ», αποκάλυψε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Κρίστοφερ Άντερσον στο Us Weekly. «Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί και για εκείνη, αλλά ξέρω ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους».

Επιπλέον, ο Κρίστοφερ Άντερσον πρόσθεσε πως ότι η Κέιτ Μίντλετον «έχει τα δικά της προβλήματα τώρα» και εξακολουθεί να «αισθάνεται προδομένη» από τον Χάρι όπως και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, αφού ο ίδιος και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ τους έχουν κατηγορήσει αρκετές φορές μετά από την απομάκρυνσή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο και την οικογένειά τους.

kate.jpg

Ο συγγραφέας του βιβλίου «William and Kate: A Royal Love Story» αποκάλυψε επίσης πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την οικογένειά του μετά την είδηση για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

«Βρίσκονται και οι δύο στις αντίθετες πλευρές αυτού του τοίχου και κανείς δεν έχει το θάρρος να πηδήξει από πάνω του και να κάνει πραγματικά μια ειλικρινή προσπάθεια», υποστήριξε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved