Κέιτ Μίντλετον: Ο θείος της μπήκε στο βρετανικό Big Brother & με 3 λέξεις αποκάλυψε πού αναρρώνει!

To βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας με τη Δούκισσα της Ουαλίας στο Λονδίνο (Photo by Karwai Tang/WireImage)

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Ο θείος της μπήκε στο βρετανικό Big Brother & με 3 λέξεις αποκάλυψε πού αναρρώνει!

Φαίνεται, πως η συμμετοχή του θείου της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ στο βρετανικό Big Brother θα είναι ο νέος πονοκέφαλος του Μπάκινγχαμ για «διαρροές».

Και μάλλον επιβεβαιώθηκαν πολύ νωρίς αφού με το που μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ο αδελφός της μητέρας της Κέιτ, Κάρολ, αποκάλυψε τι κάνει όλο αυτό το διάστημα η Κέιτ, μετά την εγχείρηση στην κοιλιά.

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

gettyimages-kate-middleton-prince-william.jpg

Μάλιστα με τρεις μόλις λέξεις, ο Γκάρι Γκόλντσμιθ αποκάλυψε τα πάντα για την μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία της και τις εξελίξεις στην κατάστασή της. «Ωραίο σπίτι, κάπου» είπε ο θείος της στους άλλους παίκτες, ενώ όταν τον ρώτησαν αν πιστεύει πως θα παρακολουθήσει η Κέιτ το φετινό Big Brother, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Αν κάθεται πίσω από έναν καναπέ, ναι! Θα είναι ένας ωραίος καναπές σε ένα ωραίο σπίτι, κάπου, μπορώ να το εγγυηθώ αυτό!».

Κανένα μέλος της οικογένειάς του αλλά και της βασιλικής οικογένειας δεν φαίνεται να έχει δει με καλό μάτι τη συμμετοχή του 58χρονου επιχειρηματία ο οποίος όμως σε συνέντευξή του στη Sun λίγο πριν μπει το παιχνίδι, έδωσε εξετάσεις με άριστα για την πρόθεσή του να κάνει αποκαλύψεις για την ανιψιά του. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για εκείνη, ο Γκάρι Γκόλντσμιθ αρκέστηκε να περιγράψει το πόσο καλή και στοργική μητέρα είναι.

kate-middleton-prince-william-(3).jpg

Να θυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον, τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για 13 ολόκληρες μέρες μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση που ανησύχησε αρκετά την κοινή γνώμη στη Μεγάλη Βρετανία αφού αυτή ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον θα επανερχόταν στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Με αυτόν τον τρόπο όλοι κατάλαβαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει από κάτι σοβαρό, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, σχεδόν δύο μήνες μετά το χειρουργείο, να έχει γίνει ευρέως γνωστό τι αληθινά συμβαίνει με την υγεία της.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνομωσίας και ο λόγος που εμφανίστηκε μπροστά στους παπαράτσι

Κέιτ Μιντλέτον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χειρουργείο – Στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της (φωτογραφία)

Κέιτ Μίντλετον: Όργιο φημών για την υγεία της! Οι θεωρίες συνωμοσίας & η αλήθεια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved