Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνομωσίας και ο λόγος που εμφανίστηκε μπροστά στους παπαράτσι
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνομωσίας και ο λόγος που εμφανίστηκε μπροστά στους παπαράτσι

Οι βασιλικοί συντάκτες ανά τον κόσμο μοιράστηκαν τη χαρά τους αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την επέμβαση της.

Η Κέιτ, η οποία έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ενώ ανάρρωνε από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, εθεάθη χθες μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η μητέρα της.

Είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα εμφανίζεται δημόσια από τότε που γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Sandringham με τον πρίγκιπα William, τα παιδιά τους και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Ενθουσιασμένη με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μια θαυμάστρια έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X: «Τι χαρά να τη βλέπεις!».

Ένας άλλος έγραψε: «Είναι υπέροχο να τη βλέπω έξω στον καθαρό αέρα. Ελπίζω να το πάρει χαλαρά. Η υγεία της έρχεται πάνω από όλα». Μια τρίτη πρόσθεσε: «Με την υπέροχη μαμά της επίσης».

Κέιτ Μιντλέτον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χειρουργείο – Στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της (φωτογραφία)

keit.jpg

Η Kate φωτογραφήθηκε φορώντας γυαλιά ηλίου, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού ενός Audi 4x4, το οποίο οδηγούσε η μητέρα της Carole Middleton κοντά στο κάστρο Windsor. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Ο λόγος που έκανε αυτή την εμφάνιση

Οι θεωρίες συνομωσίας τον τελευταίο καιρό για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον έδιναν και έπαιρναν με πολλούς να θέλουν να αναφέρουν μόνο τα αρνητικά σενάρια. Η ίδια, αποφάσισε να εμφανιστεί μπροστά στους παπαράτσι προκειμένου να διαψεύσει όλα όσα γράφτηκαν για εκείνη χωρίς να χρειαστεί να κάνει καμία απολύτως δήλωση. Και τα κατάφερε!

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Κέιτ Μίντλετον: Yπό άκρα μυστικότητα η δεύτερη έξοδός της μετά την επέμβαση – Πού πήγε;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved